S24 FE mi MI14t Pro mu?

Neolin

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar. Mekanlarda konser fotoğrafları çeken birisiyim. Bu yüzden düşük ışık ve çoklu renklerin ve ışıkların olduğu bir ortamda fotoğrafların iyi çıkması benim için çok önemli. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum maalesef ve zar zor iyi işler başarabiliyorum. Samsung'u çok seven birisi olarak 28'bin'e S24 FE almayı düşünüyorum. Sizce S24 FE yerine yurt dışından mı 14t Pro almak mantıklı mıdır? Gece çekimleri cidden hoşuma gitmişti.

Selam dostlar. Mekanlarda konser fotoğrafları çeken birisiyim. Bu yüzden düşük ışık ve çoklu renklerin ve ışıkların olduğu bir ortamda fotoğrafların iyi çıkması benim için çok önemli. Şu an Redmi Note 12 kullanıyorum maalesef ve zar zor iyi işler başarabiliyorum. Samsung'u çok seven birisi olarak 28'bin'e S24 FE almayı düşünüyorum. Sizce S24 FE yerine yurt dışından mı 14t Pro almak mantıklı mıdır? Gece çekimleri cidden hoşuma gitmişti.

Yurt dışı ile uğraşma. Ne olacağı belirsiz ve riskli bir iş. Yarın kapatsalar cihazı itiraz edemezsin. S24 FE alabilirsin. Bu arada kamera için Honor 200 proyuda inceleyebilirsin.

Öğrenci mailiniz varsa 25K'ya S24 FE alabilirsiniz.
Bende öyle düşünmüştüm araştırdım ve daha mantıklı olduğunu düşündüm teşekkürler.
(Ayriyetten profilin fotoğrafın hafiften tadımızı kaçırdı. Huzur içinde uyu Matthew Perry :) )

Yurt dışı ile uğraşma. Ne olacağı belirsiz ve riskli bir iş. Yarın kapatsalar cihazı itiraz edemezsin. S24 FE alabilirsin. Bu arada kamera için Honor 200 proyuda inceleyebilirsin.
yurtdışı ile uğraşmak sonra bana da bir tık mantıksız geldi galiba üstte belirtildiği gibi s24 FE alacağım. Samsungu sevdiğim için honor gibi farklı markalara pek girmek istemiyorum. Tasarımını ve özelliklerini daha çok seviyorum samsungun. Ve teşekkür ederim.

Hocam fotoğrafçlılık için sadece kamera almak daha mantıklı olur eğer telefon ihtiyacınız yoksa yani meslek ise.
Fotoğraf makinesini ileri zamanlarda almayı planlıyordum. lakin meslek olarak oraya fotoğrafçı olarak gitmiyorsam almanın bir mantığı yok içeri sokmuyorlar. öyle bir mesleğim olursa alırım neden olmasın. ama telefon şuanlık daha çok işimi görür hocam.

14T Pro bariz şekilde daha üstün ancak IMEI konusunda ne kadar rahat edersiniz tartışılır.
IMEI ile uğraşmamaya karar verdim. s24 Fe de kararlaştırdım :)

S24 fe kullanıyorum çok memnunum gerek batarya gerek performans çok iyi. Tek dezavantaj olarak ekranda alt çene biraz kaba denilebilir onun dışında gayet iyi cihaz

S24 fe kullanıyorum çok memnunum gerek batarya gerek performans çok iyi. Tek dezavantaj olarak ekranda alt çene biraz kaba denilebilir onun dışında gayet iyi cihaz
Onu pek sıkıntı etmiyorum genel olarak özellikleri ve tasarımı cidden çok hoşuma gitti. S24FE'de karar verdim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı