S24 FE mi MI14t Pro mu?

Polis ibaren yanlış, evine polis dadanmaz, ben bunu sana açıkladım. Devlet biliyor zaten kullanıp kullanmadığını, zamanı gelince bir şey yaparlar ya da yapmazlar kesin değil bu. Kullanmana bir şey demedim zaten, tehlikeli olsa da fazla para vermekten mantıklı bir seçenek, yurt dışı telefonunu alıp uğraşmak istiyorsan. Ya enayi gibi 2 katı para verip ömür boyu kullanırsın, ya da yurt dışı alarak çift simdir, kayıtdır ucuz bir şekilde halledersin işini. Riski göze alıyorsan kullanırsın bu kadar basit. Sonrasınıda düşüneceksin tabii.

Açıklamalarınız gayet hoş ama "evinize gelen polis aramasına" yani aslında polis sizin evinize arama yapmaz telefon ile size ulaşır genellikle hatta bu bile olmayabilir direkt IMEI adreslerini kara listeye alıp uğraşmazlar benim kast ettiğim arama budur dediklerinize lafım yok telefon ile alakalı durumlarda karakol tarafından aranırsınız ve genelde sizden IMEI adresinin size ait olduğu bir fatura vesaire istenir kanıtlar istenir yoksa cezai hükmü bulunur bunu birçok kez gördüm tanıdıklarımdan vesaire ve telefonculardan vesairede duymuşluğum var.

Açıklamalarınız gayet hoş ama "evinize gelen polis aramasına" yani aslında polis sizin evinize arama yapmaz telefon ile size ulaşır genellikle hatta bu bile olmayabilir direkt IMEI adreslerini kara listeye alıp uğraşmazlar benim kast ettiğim arama budur dediklerinize lafım yok telefon ile alakalı durumlarda karakol tarafından aranırsınız ve genelde sizden IMEI adresinin size ait olduğu bir fatura vesaire istenir kanıtlar istenir yoksa cezai hükmü bulunur bunu birçok kez gördüm tanıdıklarımdan vesaire ve telefonculardan vesairede duymuşluğum var.
Anladım seni arayabilir evine hukiki yoldan tebligat da gelebilir, bunda sorun yok zaten, yurt dışı telefon kullandığın için evine polis göndermezler ben sana bunu demeye çalışıyorum ama zor çıkarırsan evine çok küçük ihtimal gelirler yoksa mahkemeden bilgilendirme gelir sana yoksa her türlü iletişim gerçekleşir. Bunun her türlü maddi cezası var zaten. Canını yerim senin, iyi sosyaller.

Hocam valla hiç lafı çevirme dümdüz komşularınız eve gelir artık sizi teselli eder minvalinde şeyler söylemişsiniz. Durumu o kadar da egzajere etmeye gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı