vlkn00 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 119 8 Mayıs 2025 #111 Gentos dedi: S23 FE'ye nasıl geldi güncelleme? CSC mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadım
Gentos dedi: S23 FE'ye nasıl geldi güncelleme? CSC mi değiştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadım
Smilediction Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #112 vlkn00 dedi: Yok hayır direkt geldi, hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... One UI 7 bu kadar sorunluymuş demek.
vlkn00 dedi: Yok hayır direkt geldi, hiçbir şey yapmadım. Genişletmek için tıkla... One UI 7 bu kadar sorunluymuş demek.
4X3S D3NIED Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 2.714 Makaleler 3 Çözümler 17 8 Mayıs 2025 #113 S22 geldi cümleten hayırlı olsun.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #114 vlkn00 dedi: Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadım Genişletmek için tıkla... TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam.
vlkn00 dedi: Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadım Genişletmek için tıkla... TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam.
C canikop Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #115 Gentos dedi: TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi. Dosya Ekleri Screenshot_4.png 44,2 KB · Görüntüleme: 69
Gentos dedi: TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam. Genişletmek için tıkla... Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #116 canikop dedi: Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabiliyor anlamış değilim...
canikop dedi: Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Nasıl olabiliyor anlamış değilim...
H HalfLife Kilopat Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #117 canikop dedi: Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz?
canikop dedi: Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz?
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #118 HalfLife dedi: Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, güncelleme S23 FE kullanan kız arkadaşıma gelmiş. S24 FE'ye güncelleme yok. Bu Samsung insanı deli ediyor.
HalfLife dedi: Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet, güncelleme S23 FE kullanan kız arkadaşıma gelmiş. S24 FE'ye güncelleme yok. Bu Samsung insanı deli ediyor.
C canikop Picopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #119 Samfrew Your ultimate hub for original Samsung Galaxy firmware updates, downloads, and news. samfrew.com HalfLife dedi: Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gentos dedi: Nasıl olabiliyor anlamış değilim... Genişletmek için tıkla... Ben de anlayabilmiş değilim gerçekten tüm dünyada S24 FE'ye geldi lakin bisde hala bir şey yok. Samsung bu konuda çok hayal kırıklığı yarattı. Umarım 7 Yıllık Güncelleme sözünün hepsi böyle olmaz.
Samfrew Your ultimate hub for original Samsung Galaxy firmware updates, downloads, and news. samfrew.com HalfLife dedi: Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gentos dedi: Nasıl olabiliyor anlamış değilim... Genişletmek için tıkla... Ben de anlayabilmiş değilim gerçekten tüm dünyada S24 FE'ye geldi lakin bisde hala bir şey yok. Samsung bu konuda çok hayal kırıklığı yarattı. Umarım 7 Yıllık Güncelleme sözünün hepsi böyle olmaz.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #120 canikop dedi: Samfrew Your ultimate hub for original Samsung Galaxy firmware updates, downloads, and news. samfrew.com Genişletmek için tıkla... S23 FE'ye geldiği haberini aldıktan sonra kendimi CSC değiştirerek güncellememek için zor tutuyorum.
canikop dedi: Samfrew Your ultimate hub for original Samsung Galaxy firmware updates, downloads, and news. samfrew.com Genişletmek için tıkla... S23 FE'ye geldiği haberini aldıktan sonra kendimi CSC değiştirerek güncellememek için zor tutuyorum.