vlkn00
Hectopat
Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadımS23 FE'ye nasıl geldi güncelleme? CSC mi değiştirdiniz?
Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadımS23 FE'ye nasıl geldi güncelleme? CSC mi değiştirdiniz?
Yok hayır direkt geldi, hiçbir şey yapmadım.
TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam.Yok hayır direkt geldi, hiç bir şey yapmadım
Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi.TR'de yaşıyorsanız ve TR cihazıysa mümkünatı yok hocam.
Nasıl olabiliyor anlamış değilim...Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi.
Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz?Gelmiş hocam. Şu an maalesef S24 FE'ye gelmedi.
Evet, güncelleme S23 FE kullanan kız arkadaşıma gelmiş. S24 FE'ye güncelleme yok. Bu Samsung insanı deli ediyor.Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz?
Hocam ekran görüntüsünü paylaştığınız sitenin adı nedir, paylaşabilir misiniz?
Ben de anlayabilmiş değilim gerçekten tüm dünyada S24 FE'ye geldi lakin bisde hala bir şey yok. Samsung bu konuda çok hayal kırıklığı yarattı. Umarım 7 Yıllık Güncelleme sözünün hepsi böyle olmaz.Nasıl olabiliyor anlamış değilim...
S23 FE'ye geldiği haberini aldıktan sonra kendimi CSC değiştirerek güncellememek için zor tutuyorum.![]()
Samfrew
Your ultimate hub for original Samsung Galaxy firmware updates, downloads, and news.samfrew.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.