lieys
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bir iki istisna hariç birebir aynı telefon S24 FE. Neymiş vay efendim aynı segment değilmiş hikaye geçeceksin bunları. S24+ alamayan düz S24 alıyor düz S24 alamayan S24 FE alıyor. Model S serisi daha ne hikaye anlatıyorsun arkadaş vereceksen ver uzatmanın anlamı yok. S23'ten kas gücü ve özellik bakımından zengin olan S24 FE, S23 ile aynı tutulmuyor o kadar rezalet ayrı tutuyor Samsung. S24 ile vermezsin tamam bekleyelim 1 hafta dedik S23 ile bir tutulmuyor. Hadi ona da tamam diyoruz da gelir birkaç güne dedik fakat 1 ay ne demek? O kadar uzak ayrı tutulmaz zaten geç getirdi güncellemeyi S24 FE daha geç güncelleme verecekler. Bir de One UI 8 konuşuluyor.
S24FE S23'ten S23+'dan S23FE'den daha mı iyiydi?
Evet hocam, haklısınız; uzatmanın bir anlamı yok. Hani bakın, ben de ilk önce A55 alacaktım, S23FE önerdiler. Onun ardından S24FE önerdiler. Eski telefonum Redmi 10S'Ti. Tabii S24+ alabiliyordum ama hiç denk gelmedi, gözüme rastlamadı. Keşke o gün daha detaylı araştırsaydım, S24+ görseydim. Biraz daha ekleyip onu alırdım muhtemelen. Ya da almadan önce S25 serisi olsaydı, ya S25 ya da S25+ alırdım muhtemelen. Yapacak bir şey yok; S24FE de yeterli benim için. Güncellemesi sıkıyor gerçekten. Millet çerçeveden, kameradan, ağırlıktan şikayet ediyor; telefonu neymiş, çok kalınmış, bayağı ağırmış, kamerası kötüymüş. İnsan kullandıkça çerçevesini unutuyor bile, gözüne çarpmıyor. Ağırlığına da alışıyor bir nebze.
Son düzenleme: