S24 FE neden One UI 7 güncellemesi almadı?

• Konuyu başlatan lieys
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 321
  • Görüntüleme 26.750
Bir iki istisna hariç birebir aynı telefon S24 FE. Neymiş vay efendim aynı segment değilmiş hikaye geçeceksin bunları. S24+ alamayan düz S24 alıyor düz S24 alamayan S24 FE alıyor. Model S serisi daha ne hikaye anlatıyorsun arkadaş vereceksen ver uzatmanın anlamı yok. S23'ten kas gücü ve özellik bakımından zengin olan S24 FE, S23 ile aynı tutulmuyor o kadar rezalet ayrı tutuyor Samsung. S24 ile vermezsin tamam bekleyelim 1 hafta dedik S23 ile bir tutulmuyor. Hadi ona da tamam diyoruz da gelir birkaç güne dedik fakat 1 ay ne demek? O kadar uzak ayrı tutulmaz zaten geç getirdi güncellemeyi S24 FE daha geç güncelleme verecekler. Bir de One UI 8 konuşuluyor.

S24FE S23'ten S23+'dan S23FE'den daha mı iyiydi?

Evet hocam, haklısınız; uzatmanın bir anlamı yok. Hani bakın, ben de ilk önce A55 alacaktım, S23FE önerdiler. Onun ardından S24FE önerdiler. Eski telefonum Redmi 10S'Ti. Tabii S24+ alabiliyordum ama hiç denk gelmedi, gözüme rastlamadı. Keşke o gün daha detaylı araştırsaydım, S24+ görseydim. Biraz daha ekleyip onu alırdım muhtemelen. Ya da almadan önce S25 serisi olsaydı, ya S25 ya da S25+ alırdım muhtemelen. Yapacak bir şey yok; S24FE de yeterli benim için. Güncellemesi sıkıyor gerçekten. Millet çerçeveden, kameradan, ağırlıktan şikayet ediyor; telefonu neymiş, çok kalınmış, bayağı ağırmış, kamerası kötüymüş. İnsan kullandıkça çerçevesini unutuyor bile, gözüne çarpmıyor. Ağırlığına da alışıyor bir nebze.

Son düzenleme:
Aslında One UI 7'nin S24 FE ye gelmemesinin sebebi One UI 7'nin Exynos 2400e işlemcisine sahip cihazlarda kilitlenme ve bazı hatalar yüzünden gelmesidir. S24 FE ise bu işlemciye sahip zaten bakarsanız çoğu Avrupa'daki S24 FE kere daha yeni geliyor. Ama S23 FE ye gelme sebebini tam olarak bilmiyorum.

Sen fiyat karşılaştırıyorsun ben de özellik karşılaştırma ve puan farkını atayım S23'te geldi ya hani. Akıllı bir insan hangisini tercih edeceğini iyi bilir.

Ben özellik karşılaştırmasına girmem sonuçta sen Samsung'a benim telefonumda daha çok özellik var bana daha önce gönder diyemiyorsun çünkü neden, çünkü senin telefonunda S24'ün base model arasında 10k var S24 alan adam 10k fazla vermiş tabii ki firma ona öncelik verecek. Benim fiyat karşılaştırmam senin telefonuna kötü demek için değil aksine S24FE bu özellikleri ile neden uygun bile dedim.

Güncelleme sorunlu. Vakıfbank uygulamasının yüz tanıma ve fotoğraftan kart tanıma gibi özellikleri çalışmıyor. Şebeke zayıf. Pili hızlı bitiyor.

Samsung, yazılımı geliştirme konusunda iyi ancak dağıtma konusunda berbat, hatta daha kötü bir dağıtıcı görmedim. S21FE kullanıyorum, S21 serisine getirilen Astronomi Çekim Modu S21FE'ye getirilmedi ve getirilmeyecekmiş de. Neden? Çünkü "FE" modeli kullanıyormuşum. Madem parasıyla bu FE modelini satın alan insanlara ayrımcılık yapacaksınız, o zaman ne diye piyasaya çıkardınız? Ne diye satıyorsunuz? Samsung bu konuda en ikiyüzlü ve uyuşuk firmalardan birisi ancak yapacak bir şey yok. Tek çare yeni cihaza geçerken Samsung'u tercih etmemek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı