S24 FE şarjı çabuk bitiyor

Heisenmert

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. 7 Kasım tarihinde S24 FE aldım. Aldığım telefoncuya adam acil para ihtiyacı olduğu için satmak zorunda kalmış cihaz 10 gün anca kullanılmış, sıfır alınmış, garantisi devam etmekte. Ama ilginç bir şekilde batarya bir gün iyi giderken bazen kötü gidiyor; uzun süre ekran açık olduğu halde saatlerce giderken, bugün uzun süre ekrana bakmamama rağmen 3 saat civarı ekran süresiyle %92'den %30'a düştü.

Telefoncu telefonu sıfırlamış bundan dolayı Samsung'lardaki optimizasyon haftası yeniden mi başlamıştır? Çünkü batarya performansı sabit kötü veya sabit iyi değil alalı 4 gün oldu. İlk gün az gitti, ikinci gün ve üçüncü gün çok iyiydi, bugün çok az gitti.

Bağlı olduğunuz şebekeye, bağlantı kalitesine, mobil veride bekleme süresine, telefonun az çekmesine bağlı olarak değişiyor hocam. Evet telefonu sıfırladıktan sonra optimizasyon haftası yeniden başlıyor.
Bugün köydeydim ve sadece mobil veri kullandım, ve çok az çekti gün boyu, gerçekten bundan mıymış? Optimizasyon haftasının tekrar başlaması içimi rahatlattı, ne kadar sürer peki bu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı