S24 FE şarjı hızlı gidiyor

osmancan321

Centipat
Daha fazla  
3-4 ay önce S24 FE telefon aldım, aldığım günden beri telefon ekran süresi çok kısa. En fazla 4-5 saat gördüm full pille. Servise gönderdim hiç sorun yok dediler, kendim format attım 1 ay kadar önce gene aynı. Ne yapmam gerekiyor? Mobil veri konum açık kullanıyorum sosyal medya ve internette takılıyorum, yüzde 90 kullanımda 4.30 saat aldım en son. Dışarıdan eve geldiğimde öğlenden akşama kadar bitti.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251009_184649_Device care.jpg
    Screenshot_20251009_184649_Device care.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleyen: Moderatör:
Instagram'ın arka plan kullanımını kısıtlayın.

3-4 ay önce S24 FE telefon aldım, aldığım günden beri telefon ekran süresi çok kısa. En fazla 4-5 saat gördüm full pille. Servise gönderdim hiç sorun yok dediler, kendim format attım 1 ay kadar önce gene aynı. Ne yapmam gerekiyor? Mobil veri konum açık kullanıyorum sosyal medya ve internette takılıyorum, yüzde 90 kullanımda 4.30 saat aldım en son. Dışarıdan eve geldiğimde öğlenden akşama kadar bitti.

Aynı sorun bende de var herkes ilk zamanlar yok pil optimize edecek vs diyordu ama 4 saat tam kullanım bile yapamıyorum 12 saatte 2 kez şarj ediyorum pili yetetsiz + çöp Android fazladan pil harcıyor. 4700mAH bataryalı telefon bir daha almam.

OneUI 8'e geçtiniz mi?
Evet geçtim

Instagram'ın arka plan kullanımını kısıtlayın.
Bildirmler gelmez o zaman geç gelir ama hepsini uyku moduna alıp denedim gene aynı bütün uygulamaları

Aynı sorun bende de var herkes ilk zamanlar yok pil optimize edecek vs diyordu ama 4 saat tam kullanım bile yapamıyorum 12 saatte 2 kez şarj ediyorum pili yetetsiz + çöp Android fazladan pil harcıyor. 4700mAH bataryalı telefon bir daha almam.
Başka kişilerde aynı telefefon 8-9 saat veriyor ekran süresi.
Anlamadım benimki neden böyle kaliteli bişey alalım dedim samsung seçtim o da boş çıktı önceden redmi not 8 pro kullanıyodum oda 3-4 saat veriyodu

S24 Ultra aldım yeni. One UI 6 ile geldi ve pil süresi süperdi. Niye bilmiyorum One ui 8 e geçirdim ve aşırı pişmanım. 6 6.30 saat ekran süresi veriyor. Pil optimizasyonu rezalet şu an One UI 8'in. İnşaAllah düzeltirler.

S24 Ultra aldım yeni. One UI 6 ile geldi ve pil süresi süperdi. Niye bilmiyorum One UI 8'e geçirdim ve aşırı pişmanım. 6 6.30 saat ekran süresi veriyor. Pil optimizasyonu rezalet şu an One UI 8'in. İnşaallah düzeltirler.

Servise göndereyemmi acaba ama başkaları da One U8 kullanıyor internetten araştırdığım a göre onlar 8-9 saat alıyor ne fark var acaba.

Servise göndereyemmi acaba ama başkaları da One U8 kullanıyor internetten araştırdığım a göre onlar 8-9 saat alıyor ne fark var acaba.

Gerekmedikçe konumu, Wi-Fi'ı ve özellikle mobil veriyi kapatın. Bir de Instagram acayip şarj yiyor ben her zaman arka plan uygulamarını kısıtlada kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı