S24 FE vs Honor 400 Pro

yastik1

Megapat
Daha fazla  
S24 FE düşünürken Honor 400 Pro tavsiyeleri gördüm bütçeyi oraya doğru zorlayabilirim ancak mantık olur mu?
Telefondan kullanım şeklim genellik sosyal medya, mesajlaşma ve konuşma üzerine kamerayı ve oyun için çok kullanımım olmuyor. Bunun dışında Bluetooth GPS vs. açıkken şarjının en az 1 günü çıkarması

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 FE düşünürken Honor 400 Pro tavsiyeleri gördüm bütçeyi oraya doğru zorlayabilirim ancak mantık olur mu?
Telefondan kullanım şeklim genellik sosyal medya, mesajlaşma ve konuşma üzerine kamerayı ve oyun için çok kullanımım olmuyor. Bunun dışında Bluetooth GPS vs. açıkken şarjının en az 1 günü çıkarması

24FE çok güçlü bir cihaz fakat sizin için pil önemli olduğu için 400 Pro daha iyi olacaktır. Pil olarak 24FE maalesef stabil değil bazen 5.5 saat ekran süresi verebiliyor bazen de 7-8 arası. Bu telefonla 3.5 saat ekran süresi de gördüm 10 saat 40 dakika da gördüm.

S23 fe kullanıyorum, babamda 400 pro var. Şöyle demek istiyorum exynos chipsetten uzak durun. 400 pro olmasa bile snapdragon işlemci tercih edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı