S24 FE vs Honor Magic Pad 2

siyabend17

Centipat
Daha fazla  
Elimde iPhone 7 Plus telefon mevcut uzun zamandır işimi görüyor. Oyun, fotoğraf vs hiç işim olmaz, şimdi nöbetlerde film dizi izlemek ve diğer işler için Android bir cihaz almayı düşünüyorum ama telefon almaktansa tablet alayım diyorum. Oldukça iyi özelliklere sahip iyi bir şey gibi duruyor ya da iki işi birden görmek için S24FE mi almalıyım? Kararsızım, tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar mümkünse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde iPhone 7 Plus telefon mevcut uzun zamandır işimi görüyor. Oyun, fotoğraf vs hiç işim olmaz, şimdi nöbetlerde film dizi izlemek ve diğer işler için Android bir cihaz almayı düşünüyorum ama telefon almaktansa tablet alayım diyorum. Oldukça iyi özelliklere sahip iyi bir şey gibi duruyor ya da iki işi birden görmek için S24FE mi almalıyım? Kararsızım, tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar mümkünse.

Telefon alın

Şahsen telefonunuz eski bence telefon daha elzem. Ama şöyle de yapılabilir amaç sadece dizi film izlemek ise örneğin:

Yanına da:

Ekran kalitesi fiyatına göre iyidir ve 6 hoparlör ile fiyat bandında muazzam bir ses deneyimi sunar. Pili de gayet uzun ömürlüdür şu videodan fiyat segmentindeki en büyük rakibiyle olan karşılaştırmaya bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı