S24 FE vs Honor 200 Pro

Bütçe
30000
Kamera, batarya, hızlı şarj ve ekran olarak Honor 200 Pro. Bir de 12 GB RAM'e sahip.

İşlemci ve 7 sene güncelleme için S24 FE.

Bu arada Honor'un yazılımdan korkmaya gerek yok, akıcılık ve optimizasyon olarak iyidir.
peki honor magic 7 lite nasıldır yazılım ve işlemci olarak alınır mı yoksa s24 fe mi tercih edilmeli

Peki Honor Magic 7 Lite nasıldır? Yazılım ve işlemci olarak alınır mı yoksa S24 FE mi tercih edilmeli?

S24 FE batarya dışı daha iyidir. Özellikle işlemcide S24 FE 3 4 kattan fazla bir üstünlüğe sahip. Yazılım olarak Honor ve Samsung'un optimizasyon açısından çok büyük farkları yok. Sadece şimdilik MagicOS(Honor) optimizasyon ile akıcılık olarak 1 tık önde.
S24 Fe alın derim ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisi olmayıp fikri olan her şeyi bildiğini zanneden, Apple dışında başka telefon kullanamayan arkadaşlar; şimdiye kadar hangi Samsung telefonu yıllarca kullandınız? Kaç tane One UI yazılım ara yüzünü uzun süre kullanıp gerçekten test ettiniz? Kullanmadığınız telefonlar hakkında ön yargılı boş yorum yapıyorsunuz. Kendinizi rezil etmeyin, yardım almak isteyen insanların aklını da karıştırmayın.
@CaptainKirk hocam S24 FE alın. Size ilk postunuza verdiğim cevabın hala arkasındayım. Cihazın şarjı da güzel performansı da çok güzel, kamerası da pişman etmedi. En azından şunu düşünün Samsung One UI ara yüzü uzun süredir desteklenen optimizasyon sorunu olmayan, parasına göre hiç sorun yaşamadığım bir model üretmiş. Tabii ki parasına göre S24 Ultra falan daha iyi olacak ancak bu bütçeye bu performans ve özellikler çok yeterli ve sizi pişman etmez.

Son düzenleme:
Bilgisi olmayıp fikri olan her şeyi bildiğini zanneden, Apple dışında başka telefon kullanamayan arkadaşlar; şimdiye kadar hangi Samsung telefonu yıllarca kullandınız? Kaç tane One UI yazılım ara yüzünü uzun süre kullanıp gerçekten test ettiniz? Kullanmadığınız telefonlar hakkında ön yargılı boş yorum yapıyorsunuz. Kendinizi rezil etmeyin, yardım almak isteyen insanların aklını da karıştırmayın.
@CaptainKirk hocam S24 FE alın. Size ilk postunuza verdiğim cevabın hala arkasındayım. Cihazın şarjı da güzel performansı da çok güzel, kamerası da pişman etmedi. En azından şunu düşünün Samsung One UI ara yüzü uzun süredir desteklenen optimizasyon sorunu olmayan, parasına göre hiç sorun yaşamadığım bir model üretmiş. Tabii ki parasına göre S24 Ultra falan daha iyi olacak ancak bu bütçeye bu performans ve özellikler çok yeterli ve sizi pişman etmez.

Haklisin hocam bende kararimi o şekilde verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı