S24 FE vs Honor 200 Pro

Bütçe
30000
Eğer güncelleme önemliyse zaten S24 FE daha mantıklı. İçin rahat alabilirsin FE olmasına bakma. Şu ana kadarki en iyi FE modeli denebilir. Bazı düz modellerden bile iyi çıkış yaptı.

Evet güncelleme önemli uzun süre kullanmak istiyorum çünkü telefon kullanmiyorum pek fazla. S24FE telefonunda tek sevmediğim bir nokta var oda ekran gövde oranı çok göze batıyor. Alışırım diye düşünüyorum bakalım. Aciliyeti yok belki yeni telefonlar çıkar alıp pişman olmak istemiyorum ama şu an kararım S24 FE.

Son düzenleme:
8K 30FPS, 4K 60FPS ve 1080p 60FPS videolar çekiyorum, cam gibi, kamerada noise yok, HDR ve renkleri çok güzel. S24 FE kullanıyorum. Anlamadım neden güzel değil video kalitesi?

Okuduğunu anlamamışsın, amacın video kalitesi değilse S24FE alma dedim ki zaten HONOR200 Pro daha iyiymiş onda da.

Evet güncelleme önemli uzun süre kullanmak istiyorum cünkü telefon kullanmiorum pek fazla. S24FE telefonunda tek sevmedigim bir nokta var oda ekran gövde orani çok göze batıyor. Alişirim diye düşünüyorum bakalim. Acileyeti yok belki yeni telefonlar cıkar alıp pişman olmak istemiyorum ama şu an kararım S24 FE.

128GB depolama ile 8GB RAM geleceğe yönelik değil ki, yazılımı geleceğe yönelik olsa ne olur? Tahminen 2-3 yıl sonra güncellemeler telefonu yavaşlatmaya başlar.

Okuduğunu anlamamışsın, amacın video kalitesi değilse S24FE alma dedim ki zaten HONOR200 Pro daha iyiymiş onda da.

128 GB depolama ile 8 GB RAM geleceğe yönelik değil ki, yazılımı geleceğe yönelik olsa ne olur? Tahminen 2-3 yıl sonra güncellemeler telefonu yavaşlatmaya başlar.

256 GB hocam ve 3 yıldır 64 GB hafizasi olan bir Samsung telefonu kullanıyorum. 30 GB video/fotoğraf olmasina rağmen yani bana depolama önemli değil en kötü MicroSD takarım bana cihaz önemli.

Honor cihazları uzun süre deneyimledim ardından S23 Ultra, S24FE gibi cihazlarda kullandım yazılım olarak BENCE MagicOS OneUIden daha stabil ve sade diyebilirim. Yani şüphe duyacağın konu yazılım ise şüphe duyma eğer güncelleme konusuna gelirsek 24FE her türlü daha fazla güncelleme alır. 24FEnin en büyük dezavantajı ekran kasa oranı çağ dışı onun dışında güzel paket bir cihaz. Honor 200 Pro ise kamera paketi olarak ekran olarak 24Fe den üstün ikiside keşke dedirtmeyen cihazlar. Bence gönlün neyi istiyosa onu al

Honor cihazları uzun süre deneyimledim ardından S23 Ultra, S24FE gibi cihazlarda kullandım yazılım olarak bence magicos One UI'den daha stabil ve sade diyebilirim. Yani şüphe duyacağın konu yazılım ise şüphe duyma eğer güncelleme konusuna gelirsek 24FE her türlü daha fazla güncelleme alır. 24fenin en büyük dezavantajı ekran kasa oranı çağ dışı onun dışında güzel paket bir cihaz. Honor 200 Pro ise kamera paketi olarak ekran olarak 24FEden üstün ikisi de keşke dedirtmeyen cihazlar. Bence gönlün neyi istiyorsa onu al.

Evet hocam yazılım olarak bende MagicOS'u seviyorum ama mesela Honor 200 Pro'yu alsam beni 5 sene götürecek mi?

Rahat götürür. Markadan dolayı kuşkularınızı anlıyorum ancak özellikler ve sunduğu performans mutsuz etmez.

Evet ama güncelleme desteği 2 seneymiş bu çok az geldi zaten 6 ayı gitti.

5 yıl sonra cep telefonu diye bir şey de kalmayabilir.

Hocam işin felsefi kısmına bakarsak yarın kıyamette kopabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı