S24 FE vs iPhone 13

Android telefonu kaça alırsan al satarken fazla zarar ettiriyor. IPhone'larda şu ana kadar fazla zarar etti diyebileceğim kimseyi görmedim. S24 FE güzel telefondur eyvallah hakkını yemeyelim, bende inceledim çünkü.
Yani satma konusu fazla umrumda değil. İşimi görse yeter. Genelde telefonu bozana kadar kullanıyorum.

Yani satma konusu fazla umrumda değil. İşimi görse yeter. Genelde telefonu bozana kadar kullanıyorum.
Güncellemeri aynı gün bitse bile s24fe daha mantıklı . Sadece iphone alacam diyosan uzun yıllar kullanmak istiyosan. Batarya konusu dahil seni uzun yıllar götürecek min iphone 16e. Sonuç olarak 16e almayacaksan androidden devam.

Yani satma konusu fazla umurumda değil. İşimi görse yeter. Genelde telefonu bozana kadar kullanıyorum.

S24FE senin için daha uzun ömürlü olur o zaman. Yani 2025 yılında iPhone 6s kullananlar bile var, nasıl dayanmış o telefon diyorum bazen. S24FE'nin arka kapağı grafitti sanırsam. Gayet güzel bir hissiyatı var, iPhone kullanma merakın varsa alabilirsin. Mesela ben de merak ediyordum, hevesim vardı aldım daha Android'e dönmeyi düşünmüyorum. Tercih meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı