S24 FE vs S23 Ultra

Bütçe
30000

893184

Zeptopat
Merhaba şu an Huawei P Smart 2019 kullanıyorum ve yeni telefon alacağım. Yurt dışı S23 Ultra alıp eski bir Samsung telefonumun IMEI kaydını geçirmeyi planladım. Ancak Samsung Türkiye'nin eğitim indirimi olduğunu gördüm ve 24.649 TL fiyatıyla S24 FE 128 GB modelini gördüm. Yurt dışı S23 Ultra yaklaşık 30 bin TL gibi bir fiyata gelecek. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kafamı kurcalayan diğer bir mesele de güncelleme desteği konusu.İleriki yıllarda yapay zeka daha da gelişecek ve güncelleme desteği yeniliklerin gelmesinde önemli olur mu?Bu sebeple güncel bir telefon daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama diğer bir tarafta da S serisinin amiral gemisi bir telefon var.

Yurt disi alacaksan o paralara yakin Vivo X200 Pro alirsin IMEI'yi de kolayca halledersin Samsung tarafinda server kaydi yapman gerekiyor o da biraz daha mesakatli bir durum.
Sorduğumda yazılımsal yeterli olmuyor dedi.Fiziksel olarak telefonu açıp direnç atıyorlarmış.Bu sebeple olumlu yaklaşmadım.

Kafamı kurcalayan diğer bir mesele de güncelleme desteği konusu.İleriki yıllarda yapay zeka daha da gelişecek ve güncelleme desteği yeniliklerin gelmesinde önemli olur mu?Bu sebeple güncel bir telefon daha mı iyi olur diye düşünüyorum ama diğer bir tarafta da S serisinin amiral gemisi bir telefon var.

Sorduğumda yazılımsal yeterli olmuyor dedi.Fiziksel olarak telefonu açıp direnç atıyorlarmış.Bu sebeple olumlu yaklaşmadım.

Benim bildigim kadariyla Mediatek islemcili cihazlarda dirence gerek kalmadan uzaktan IMEI atiliyor. Direnc mevzusu Snapdragon islemcili Xiaomi'lerde var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı