Noanow
Hectopat
Benim için fazla büyük bir adaptör ayrıca Acer laptopumda bu adaptörü destekliyor sanırsam o yüzden mantıklı olabilir. Ancak yüksek ihtimal orijinal adaptörü tercih edeceğim.
Her bir atılan adaptör kaliteli gözüküyor yorumlarda öyle şu an tekrardan kararsız kaldım telefonu uzun bir dönem kullanmayı düşünüyorum o yüzden orijinal olana daha çok yakınım.Bu daha mantıklı. İki tane orijinal adaptörüm var ve Spigen'le bir fark göremedim.
Elektronik: Spigen 45W GaN USB-C adaptör 399 TL, yeni üyeliklere 299TL
PPS 2.0 destekli mis gibi bir adaptör. Tek cihaz takılıyken 45W, iki cihaz takılıyken 25W+20W güç veriyor. Zaten GaN adaptör olduğundan oldukça küçük. Üründe ayrıca 6 sene garanti var. Hepsiburada'da yeni hesap açıp SELAM100 kodu ile 100TL indirim ve 1TL'ye premium alıp kargoyu da bedava yapın...www.technopat.net
@Antor
Dediğiniz doğru piyasada pek fazla adaptör var çoğu da kaliteli. Peki kutudan çıkan kablo bu saydığınız özellikleri destekliyor mu ayrı bir kablo almam gerekir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.