S24+ mobil veri batarya performansı çok kötü

Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama mobil veride Max 4 saat ekran süresi alabiliyorum ve bu sebepten dolayı telefonu satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Neden bu telefonun mobil veri performansı bu kadar düşük? Yapabileceğim bir şey var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250317_154409_Device care.jpg
    Screenshot_20250317_154409_Device care.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ama mobil veride Max 4 saat ekran süresi alabiliyorum ve bu sebepten dolayı telefonu satıp IPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Neden bu telefonun mobil veri performansı bu kadar düşük? Yapabileceğim bir şey var mı?
Hocam, ben daha yeni iphone 13'den sarj konusunda şikayetimden samsung s25'e geçtim.
Samsung konusunda yorum yapabilecek kadar bilgim yok ancak senelerce iphone kullanmış biri olarak pro ya da pro max modelleri dışında olan modellerin sarj konusunda elinizdeki telefondan farklı olacağını sanmıyorum.
14 pro max 2 sene kullandım, batarya sağlığı %88'de sattım günlük rutin (whatsapp, instagram, spotify) kullanımda 1,5 gün götürüyordu. Ancak telefondan video izlemeyi sevmem. Bu yüzden reels gibi ya da youtube da herhangi bir 20-30 dakikalık videolar izlemiyordum.

Hocam attığınız ss aşırı anormal bir durum. Köyde falan mı yaşıyorsunuz?

Hocam bende S25+ var bataryası çok iyi idare ediyor günde 7 saat ekran sürem var. Öneririm Samsung'un takas sistemi ile alınır bence.

:D İstanbul'un göbeğinde yaşıyorum hocam, evet aşırı anormal ve ben aldığımda pişman oldum bu telefonu maalesef.

Hocam imkanı yok böyle ekran sürelerine. Düz S24 modeli bile daha çok gidiyor şarjı. Çok anormal bir durum. Ya telefonda bir sorun var ya da içindeki bir yazılım sömürüyor telefonu.

Hocam imkanı yok böyle ekran sürelerine. Düz S24 modeli bile daha çok gidiyor şarjı. Çok anormal bir durum. Ya telefonda bir sorun var ya da içindeki bir yazılım sömürüyor telefonu.
Ne yapabilirim bu durumda? Ayrıca telefon kamerasının akıllı optimizasyon ayarını minimum yapınca berbat fotoğraf çekiyor, maksimum yapınca da çok yapay oluyor yapay zeka ile düzeltiyor gibi oluyor. Yani şu telefonda batarya ve kamera dışında memnundum ama şu sorunlar çok büyük sorunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı