- Makaleler
- 1
O kadar para verip 60 Hz kullanmak bana mantıklı gelmiyor. Pro olamdığı sürece iPhone tercih etmeyin.
Her türlü demek öznel olur hocam.Her türlü iPhone 16.
Fiyat konusunda bir limit yok hediye geleceği için. Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Sizce S24 mü iPhone 16 mı? Konuya hakim biri varsa yardımcı olabilir mi?
Bence iPhone 16* diye düzeltelim o zaman.Her türlü demek öznel olur hocam.
Fiyat konusunda bir limit yok hediye geleceği için. Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Sizce S24 mü iPhone 16 mı? Konuya hakim biri varsa yardımcı olabilir mi?
Kesinlikle S24.Fiyat konusunda bir limit yok hediye geleceği için. Şu ana kadar sadece 1 telefon kullandım. O da Redmi'ydi. Konu hakkında pek bir bilgim yok. Sizce S24 mü iPhone 16 mı? Konuya hakim biri varsa yardımcı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.