S24 mü S25 mi?

EmreAkbaş

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 2 Ağustos’a kadar telefon alacağım ama iki telefon arasında kararsız kaldım. S24 256 GB’ı Trendyol’da 36 bin TL, S25 128 GB’ı ise 38 bin civarında. Sizce hangisini almalıyım? S25’in tek dezavantajı 128 GB. Sizce bu bir sorun olur mu?

S25 işlemci bakımından biraz daha iyi. Depolama sizin için bir sorun teşkil etmiyorsa S25 alın derim.

Eğer çok depolama gerektiren şeyler yapmayacaksanız, s25 öneririm. Ama bana sorarsanız bu dönemde 256gb ile rahat edebileceğinizden s24 de alınabilir.

s25 e vereceğin para ile s24plus düşüne bilirsin veya biraz daha ekleme yapabilirsen ultra al. ben 2.el kullanılmamış ultrasını aldım gerçekten fevkalade bir telefon

S24 ile S25 arasında fark neredeyse hiç yok bence S24 256 GB al.

Dağlar kadar fark var. En önemlisi işlemci ve 4 GB daha fazla RAM.
S24 Exynos işlemci S25 ise SD 8 elit en tepe işlemci. RAM zaten Android için çok büyük fark. Nasıl fark yok denir akıl alır şey değil.

Dağlar kadar fark var. En önemlisi işlemci ve 4 GB daha fazla RAM.

Reis dağlar kadar fark yok işlemci ve RAM sadece ama 128 GB olmaz 256 minimum F/P olarak en mantıklısı. S25 128 GB kime yeter? İşlemci farkı aşırı fazlada değil RAM olayına gelirsek en fazla ne yapabilir oyunda yeteri kadar FPS verir S24 zaten gereksiz seçime gerek yok 256 GB en mantıklısı. s24 canavar gibi yeterli bir telefon depolama en önemlisi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı