denizbaranseker0
Centipat
Daha fazla
S24+ iyidir hocam bence.
Kullansaydınız neden insanların Exynos fobisi olduğunu bilirdiniz işte.Siz bir markanın bir ürünü sorunlu olunca diğer ürünlerine yaklaşmıyor musunuz?
Kullansaydınız neden insanların Exynos fobisi olduğunu bilirdiniz işte.
Sorunlu nesile ait değil anlaşılan. Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. İki cihazdaki işlemci de Samsung dökümü ve kullanıcıları memnun.Şu an kullandığım telefon zaten Exynos işlemcili hocam. Kullandığımdan diyebiliyorum zaten bunu.
Sana burda tüm testleri atmamı istermisin verimlilikle alakalıS24+ asla alma. Berbat pil ömrüyle beni illallah ettirdi. Aşırı verimsiz bir işlemci. Günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyordum. Ekran kapalıyken bile şarjı içiyor. Yakın zamanda iOS'a geçtim. İkisi arasından kesinlikle S25 al.
S24+ asla alma. Berbat pil ömrüyle beni illallah ettirdi. Aşırı verimsiz bir işlemci. Günde 2 kere şarj etmek zorunda kalıyordum. Ekran kapalıyken bile şarjı içiyor. Yakın zamanda IOS'a geçtim. İkisi arasından kesinlikle S25 al.
S24+ iyidir hocam bence.
Sana burada tüm testleri atmamı ister misin verimlilikle alakalı. Exynos 2400 fazlasiyla verimli bir islemci.
Eki Görüntüle 2456017
Sanmıyorum hocam çünkü yalnız değilim. Redditte de şikayetçi olan çok insan var. Özellikle mobil veri ve 5G şarjını içiyor resmen. En fazla 5 saat civarı ekran açık süresi alıyordum ve bir günü çıkardığı çok nadirdir. Geçen yıl pil sağlığı 80 olan iPhone 12’den geçmiştim ve hiçbir zaman oha pili ne kadar daha iyiymiş dedirtmedi. Şimdi 16 Pro Max kullanıyorum pil ömrü S25 Ultrayla aynı diyebiliriz ve ağzımı açık bıraktırdı, o derece fark var. 1.5 günde bir şarj ediyorum. Hani SD Gen 3 ile Elite arasında böyle bir fark olacağını asla sanmıyorum. Exynos benim için kara listede kalacak her zaman. Dünyada da önyargı boşuna değil. Fırsatınız varken daha güvenli seçimi yapıp S25 almanızı öneririm fakat sizin kararınız tabii.Hocam belki donanımsal veya yazılımsal bir problem vardır garantiye vesaire vermeyi denediniz mi? Yani ben şu an POCO X3 kullanıyorum AnTuTu benchmark yaptığımda %52 pil sağlığı gösteriyor ona rağmen ben bile bir sabah bir akşam takıyorum telefonu şarja.
Sanmıyorum hocam çünkü yalnız değilim. Reddit'te de şikayetçi olan çok insan var. Özellikle mobil veri ve 5G şarjını içiyor resmen. En fazla 5 saat civarı ekran açık süresi alıyordum ve bir günü çıkardığı çok nadirdir. Geçen yıl pil sağlığı 80 olan iPhone 12'den geçmiştim ve hiçbir zaman oha pili ne kadar daha iyiymiş dedirtmedi. Şimdi 16 Pro Max kullanıyorum pil ömrü S25 ultrayla aynı diyebiliriz ve ağzımı açık bıraktırdı, o derece fark var. 1.5 günde bir şarj ediyorum. Hani SD gen 3 ile Elite arasında böyle bir fark olacağını asla sanmıyorum. Exynos benim için kara listede kalacak her zaman. Dünyada da ön yargı boşuna değil. Fırsatınız varken daha güvenli seçimi yapıp S25 almanızı öneririm fakat sizin kararınız tabii.
Sanmıyorum hocam çünkü yalnız değilim. Reddit'te de şikayetçi olan çok insan var. Özellikle mobil veri ve 5G şarjını içiyor resmen. En fazla 5 saat civarı ekran açık süresi alıyordum ve bir günü çıkardığı çok nadirdir. Geçen yıl pil sağlığı 80 olan iPhone 12'den geçmiştim ve hiçbir zaman oha pili ne kadar daha iyiymiş dedirtmedi. Şimdi 16 Pro Max kullanıyorum pil ömrü S25 Ultrayla aynı diyebiliriz ve ağzımı açık bıraktırdı, o derece fark var. 1.5 günde bir şarj ediyorum. Hani SD Gen 3 ile Elite arasında böyle bir fark olacağını asla sanmıyorum. Exynos benim için kara listede kalacak her zaman. Dünyada da ön yargı boşuna değil. Fırsatınız varken daha güvenli seçimi yapıp S25 almanızı öneririm fakat sizin kararınız tabii.
Beni ciddiye alıp bu konuda fikir belirten herkesin fikri benim için çok önemli hocam hatta siz telefonu deneyimlemişsiniz. Şarj konusu bir tık beni korkutsa da S25'te de 4000 MAh'lık batarya var onu da dikkate almak lazım. Şu anlık fiyatların biraz daha oturabileceğini ön gördüğüm için beklemedeyim. S25 eğer 40.000-41.500 bandına inerse başka hiçbir alternatife bakmam. Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.