S25 mi S24+ Mı?

Hocam SDgen3'ü bile geçebileceğini düşünmemiştim verimlilikte şaşırdım gerçekten.

Bende sasirmistim hocam. Exynos 2400 serisi cidden fazlasiyla basarili. Bilmeyenler sallıyor cihaza ve islemciye. Saf guc olarak evet geride ama yinede fazlasiyla guclu bir islemci verimlilik olarak cok ust duzey. Küçük kardeş olan S24FE kullanıyorum 8 saat üzeri ekran süresini çok rahat görüyor ki oyunda oynuyorum bu süre icinde.

Hocam biraz ararsanız her telefon için kötü yorum yapıp birbirine hak veren bir tüketici topluluğu bulursunuz. Mobil veri 5G için diyelim tamamen haklısınız ki bende kısmen katılıyorum 5G'de şarjı biraz daha hızlı düşüyor ama TR pazarında 5G sadece çok büyük yerlerde kullanılan nadir bir teknoloji ve iyimser bakarsak 4 normalde 5,5 seneden aşağı insanlara stabil olarak gelmeyecek 5G. Daha 4, 5G bile sürekli bant daraltıldığı için verimli kullanılamıyor ülkede. Pil süresi olarak gayet iyi S24+. Ya sizin şanssızlığınız ya da bir şeyleri yanlış yaptınız.

Hocam S24+ diyelim ki sorunlu. Öyle bir senaryoda bile S25'ten 900mAh üstte olduğu için yine daha iyi pil ömrü verir. Zaten ben S25 ile S24+ aynı fiyatta olsa yine S24+ seçmenizi öneririm. Daha iyi ve büyük pil, ekran, soğutmaya karşı S25'in tek artısı baş edemeyeceği güçteki SD Elite. Zaten 128 GB alacaksanız hiç almayın. Depolama olarak 7 sene güncelleme alacak 12 GB RAM'li bir cihaz çok sıkıntı yaşar 128 GB depolama ile.

Hocam size kesinlikle hak veriyorum telefonu uzun ömür kullanım için alacağım bu yüzden 256'dan aşağısına bakmıyorum. Şu an 256 GB hali 47.600 kolay kolay 6.000-7.000 liralık indirim gelmez çok ütopik bir indirim olursa ancak S25 tarafını tercih ederim bu saatten sonra.

Zaten POCO X3 serisinden geçeceğim için iki telefonda da birkaç çağ atlayacağım. Günlük kullanım için ikisi de yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ben muhtemelen en ucuz opsiyona yöneleceğim fiyatlar yükselmeye başlayana kadar. Çok teşekkürler.

Bende sasirmistim hocam. Exynos 2400 serisi cidden fazlasiyla basarili. Bilmeyenler sallıyor cihaza ve islemciye. Saf guc olarak evet geride ama yine de fazlasiyla guclu bir islemci verimlilik olarak cok ust duzey. Küçük kardeş olan S24FE kullanıyorum 8 saat üzeri ekran süresini çok rahat görüyor ki oyunda oynuyorum bu süre icinde.

Aslında en başında S24FE'ye bakmıştım hocam çentikleri gözüme hoş gelmediği için ve de amiral gemisi telefonları deneyimlemek için bütçemi bu kadar çıkardım. S24FE gerçekten mükemmel bir telefon bu konuyu telefon tavsiyesi için okuyan arkadaşlar kesinlikle bir baksın o fiyata iPhone 16E'den daha başarılı olduğunu düşünüyorum o telefonun.

Hocam iki telefon da benim için yeterli. Exynos'a karşı hiçbir tereddütüm de kalmadı. Artık fiyatları takip edip sipariş vermekten başka bir şey yapmaya gerek yok hangisi ucuzsa alıp geçeceğim.

İmkan varsa s25.

Benim anlamadığım bu S25 neden bu kadar hızlı düşüyor. Dün 47600'dü bu gece 46986 olmuş 256 GB modeli. Yaza kadar elimdekiyle idare edip en ucuzunu almak şu anlık hedefim imkanım olsa bile. Ha arada 1.000 lira gibi komik bir fark olursa fikirlerim değişebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı