S24 mü S25 mi?

S24 ile S25 arasında fark neredeyse hiç yok bence S24 256 GB al.

S25'in işlemcisi daha iyi olduğu için gözle görülür performans artışı var. RAM'de aynı şekilde 4 GB daha fazla. Depolama yetmiyorsa kendisinin tercihi tabii ki.

Reis dağlar kadar fark yok işlemci ve RAM sadece ama 128 GB olmaz 256 minimum F/P olarak en mantıklısı. S25 128 GB kime yeter? İşlemci farkı aşırı fazlada değil RAM olayına gelirsek en fazla ne yapabilir oyunda yeteri kadar FPS verir S24 zaten gereksiz seçime gerek yok 256 GB en mantıklısı. S24 canavar gibi yeterli bir telefon depolama en önemlisi.

Android için RAM önemli, 4 GB gayet önemli. SoC için ise Exynos 2400 ve Xclipse 940 gayet iyi iş çıkarıyor ve öbür Exynos'lara göre iyi fakat SD Elite tercih etmek daha yerinde bir tercih olacaktır.

Depolama bence önemli bir unsur şu an çok iyi sistemin olduktan sonra depolaması yoksa napacaksın ki? Alacaksada zorlayıp 256 alması mantıklı ama ben şahsen Ultra modellerinin 2. elini düşünürdüm bu noktada yaptığım şeyden pişman değilim bence düşünülmeli S24 Ultra.

Depolama bence önemli bir unsur şu an çok iyi sistemin olduktan sonra depolaması yoksa napacaksın ki? Alacaksada zorlayıp 256 alması mantıklı ama ben şahsen Ultra modellerinin 2. elini düşünürdüm bu noktada yaptığım şeyden pişman değilim bence düşünülmeli S24 Ultra.

Konu sahibi 2. ele sıcak bakıyor mu bilemem ve evet depolama önemli fakat öbür tarafta çok daha iyi bir cihaz var. 128 cihazlarda UFS 3.1 var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı