S24 Plus vs S23 Ultra

forzadriver07

Hectopat
Daha fazla  
Güncel olarak A51 kullanıyorum. Exynos'tan korkmuyor değilim.
Uzun süreli kullanacağım.
S23 Ultra 8/256
S24 Plus 12/256
Hangisi beni üzmez?

S23 Ultra 8/256
S24 Plus 12/256
Hangisi beni üzmez?
Eğer büyük telefon ve köşeli tasarımı seviyorsanız S23 Ultra. Eğer biraz daha küçük seviyorsanız S24 Plus. Exynos problemleri kalmadı artık. Ben mesela S23 Ultra bütçesine sahipken sırf büyük telefonlardan bunaldığımdan S23 aldım. Gayet memnunum.

24 Plus üzmez. Ultra Tabletten farksız.
Kullandığım telefon da küçük sayılmaz aslında 6.5 inç ve daha önce S23 Ultra'yı inceleme fırsatım olmuştu sıkıntı yok yani benim için büyük olmasında.

Eğer büyük telefon ve köşeli tasarımı seviyorsanız S23 Ultra. Eğer biraz daha küçük seviyorsanız S24 Plus. Exynos problemleri kalmadı artık. Ben mesela S23 Ultra bütçesine sahipken sırf büyük telefonlardan bunaldığımdan S23 aldım. Gayet memnunum.
Küçük telefon sevmiyorum ufak geliyor elime. Çok önceden Note 4 kullanmıştım kalemi çok hoşuma gitmişti yüksek ihtimal S23 Ultra alacağım.

Kullandığım telefon da küçük sayılmaz aslında 6.5 inç ve daha önce S23 Ultra'yı inceleme fırsatım olmuştu sıkıntı yok yani benim için büyük olmasında.

Küçük telefon sevmiyorum ufak geliyor elime. Çok önceden Note 4 kullanmıştım kalemi çok hoşuma gitmişti yüksek ihtimal S23 Ultra alacağım.
Bir de ek olarak 8 GB Ram sıkıntı çıkarmaz değil mi ? Yapay zeka falan geldi kasmasını istemiyorum.

Bir de ek olarak 8 GB Ram sıkıntı çıkarmaz değil mi ? Yapay zeka falan geldi kasmasını istemiyorum.
Note 4 ile S23 Ultra'nın büyüklüğü arasında çok fark var.

S23 Ultra 8/256
S24 Plus 12/256
Hangisi beni üzmez?
Yeni Exynos'lar uzmez, tek eksisi 1-2 derece hala daha sicak diyorlar ama kendim tecrube etmedim. İkiside cok guzel ama s24 plus daha uzun guncelleme alacak, tercih sizin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı