S24 Plus vs S23

Bütçe
40.000

3thgamer

Centipat
Daha fazla  
S24'ün 256'si S24 Plus ile arasında 1000 fark olduğu için Plus düşünüyorum S24 tarafında. Sizce hangisi alınmalı? Aralarında 7 bin var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exynos lu S24, Snapdragonlu S23 ün bir çok konuda gerisinde. Exynos lu Samsung alınmaz. Eskiden de alınmazdı, hala alınmaz.
Kendim S23 + kullanıyorum. Bizzat mağazaya gidip S24 ile kıyasladım. Kamera olarak bile S23 çok daha iyi. S24 ün kamera renkleri çok yapay duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Exynos lu S24, Snapdragonlu S23 ün bir çok konuda gerisinde. Exynos lu Samsung alınmaz. Eskiden de alınmazdı, hala alınmaz.
Kendim S23 + kullanıyorum. Bizzat mağazaya gidip S24 ile kıyasladım. Kamera olarak bile S23 çok daha iyi. S24 ün kamera renkleri çok yapay duruyor.

8 gen 3 rakibi olması gereken işlemcinin 8gen2 rakibi olduğunun farkındayım, uzun oyun veya zorlayıcı işlemler de pil tuketimininde farkındayım ancak oyun ile işim yok bu da o durumu yapamayacağım demek, bi tık kötü işlemci için 7 yıl destek başta olmak üzere s23 gelmeyen bazı özellikler den mahrum kalmaya hatta 2 yıl güncelleme desteği kalmış cihazı almak ne kadar doğru? s20 fe ile 3.5 yılım doldu hiç bir yavaşlama da yok genel kullanım anlamında amiral gemisi segment te aldığınız cihazlar yavaşlatılmazsa ki yavaşlatılmadı gündelik kullanımda olumsuz olarak göze çarpacak şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı