VakumBalığı
Decipat
Evet her şekilde daha güzel oluyor, özellikle arayüz.14T Pro yazılımı berbat değil ve HyperOS 2.0'la "daha da" güzel hâle mi geliyor? Optimizasyon, pil yönetimi, ısı yönetimi diye bir şey olmasaydı evet bu doğru olabilirdi.
Evet her şekilde daha güzel oluyor, özellikle arayüz.14T Pro yazılımı berbat değil ve HyperOS 2.0'la "daha da" güzel hâle mi geliyor? Optimizasyon, pil yönetimi, ısı yönetimi diye bir şey olmasaydı evet bu doğru olabilirdi.
Evet her şekilde daha güzel oluyor, özellikle arayüz.
Sana göre kötü o zaman kardeşim, sanki bu telefonları kullanıyorsun sen. Xiaomi 14T ve 14 serilerinde dağıtıma çıkıldı, herkes memnun ısınma, pil neredeyse ve arayüz olarak. Ben memnunum. Madem kullanıyorsun at bakalım 14T pronun testlerini ben kullanmıyorum onu. Hani kullanıyorsunya.Herhangi bir test atar mısın optimizasyonu, pil ve ısı yönetimi olarak gelişmeye dair. 14t Pro yazılım olarak berbat değil demek için başka yazılım görmemiş olmak ya da yazılımı "smooth" ve tasarıma göre yargılamak gerek. HyperOS 1 zaten kötü, HyperOS 2 belki bir tık daha iyi hâle geldi ama hâla kötü.
At bakalım bekliyorum.Sana göre kötü o zaman kardeşim, sanki bu telefonları kullanıyorsun sen. Xiaomi 14T ve 14 serilerinde dağıtıma çıkıldı, herkes memnun ısınma, pil neredeyse ve arayüz olarak. Ben memnunmuyum memnunum. Madem kullanıyorsun at bakalım 14T pronun testlerini ben kullanmıyorum onu. Hani kullanıyorsunya.
HyperoS 1 de olabilir, almadıysa seninki.Sana göre kötü o zaman kardeşim, sanki bu telefonları kullanıyorsun sen. Xiaomi 14T ve 14 serilerinde dağıtıma çıkıldı, herkes memnun ısınma, pil neredeyse ve arayüz olarak. Ben memnunmuyum memnunum. Madem kullanıyorsun at bakalım 14T pronun testlerini ben kullanmıyorum onu. Hani kullanıyorsunya.
At bakalım bekliyorum.
Sana göre kötü o zaman kardeşim, sanki bu telefonları kullanıyorsun sen. Xiaomi 14T ve 14 serilerinde dağıtıma çıkıldı, herkes memnun ısınma, pil neredeyse ve arayüz olarak. Ben memnunum. Madem kullanıyorsun at bakalım 14T Pro'nun testlerini ben kullanmıyorum onu. Hani kullanıyorsunya.
Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onuda at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerde iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları .Sen şimdi HyperOS optimizasyon mu savunuyorsun? Ona göre atayim sana.
Ona göre sonradan değiştirme yok ben böyleydi şöyleydi diye. Daha önce de benzer tartışmaya girdik yok şu kadar ekran süresi alıyorum falan dedin şu an atamam dedin attığın foto bahsettiğinle alakasızdı falan bir mesajın öbürünü tutmuyordu kapattık tartışmayı.
Bu arada optimizasyon testlerle ortaya çıkan bir kavramdır. Sana göresi bana göresi yok. Eğer ben tasarım deseydim sana göre öyle diyebilirdin ama optimizasyonda herkes aynı sistemi kullanır.
Elin ayağın dolandı sanırsam, nereden bulsam acaba fotoları ha ?Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onuda at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerde iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları .
Bu hesapda olmadan, diğer yıllarda da vardı işte ben şunu inceliyorum falan filan diyen bir kaç kişi, adam akıllı bir şeyler isteyince yan çizip ya adlarını değiştirdiler, ya da farklı hesaptalar. Sadece foto, pil süresi, ısınma derecesi bu kadar. Test başka napabilirsin ki?Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onuda at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerde iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları .
Elin ayağın dolandı sanırsam, nereden bulsam acaba fotoları ha ?
Korkulacak bir şey de değil bu, inceliyorsan paylaş bizimle bu kadar. Alt tarafı telefon.Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onuda at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerde iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları .
Bu hesapda olmadan, diğer yıllarda da vardı işte ben şunu inceliyorum falan filan diyen bir kaç kişi, adam akıllı bir şeyler isteyince yan çizip ya adlarını değiştirdiler, ya da farklı hesaptalar. Sadece foto, pil süresi, ısınma derecesi bu kadar. Test başka napabilirsin ki?
Atamayacaksan da söyle anlarım seni kardeşim benim, umrumda da olmaz.Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onuda at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerde iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları .
Bu hesapda olmadan, diğer yıllarda da vardı işte ben şunu inceliyorum falan filan diyen bir kaç kişi, adam akıllı bir şeyler isteyince yan çizip ya adlarını değiştirdiler, ya da farklı hesaptalar. Sadece foto, pil süresi, ısınma derecesi bu kadar. Test başka napabilirsin ki?
Korkulacak bir şey de değil bu, inceliyorsan paylaş bizimle bu kadar. Alt tarafı telefon.
Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onu da at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerede iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları.
Elin ayağın dolandı sanırsam, nereden bulsam acaba fotoları ha?
Bu hesapda olmadan, diğer yıllarda da vardı işte ben şunu inceliyorum falan filan diyen birkaç kişi, adamakıllı bir şeyler isteyince yan çizip ya adlarını değiştirdiler, ya da farklı hesaptalar. Sadece fotoğraf, pil süresi, ısınma derecesi bu kadar. Test başka ne yapabilirsin ki?
Korkulacak bir şey de değil bu, inceliyorsan paylaş bizimle bu kadar. Alt tarafı telefon.
Pil süreni falan at, derece ölçüyorsan onu da at, yan çizeceksin gibi duruyor, hadi bekliyorum. Nerede iyi demişim ben 2.0 çok güzel olmuş dedim, ne eksisi var ne artısı diğerlerine göre. Uzatma da at madem test ediyorsun telefonları.
Elin ayağın dolandı sanırsam, nereden bulsam acaba fotoları ha?
Bu hesapda olmadan, diğer yıllarda da vardı işte ben şunu inceliyorum falan filan diyen birkaç kişi, adamakıllı bir şeyler isteyince yan çizip ya adlarını değiştirdiler, ya da farklı hesaptalar. Sadece fotoğraf, pil süresi, ısınma derecesi bu kadar. Test başka ne yapabilirsin ki?
Atamayacaksan da söyle anlarım seni kardeşim benim, umurumda da olmaz.
Elim ayağım mı dolaştı? Dostum ben bir şirketin telefonunu deneyimler sonra geri gönderirim. HyperOS öven biri bana gelip de SS ister diye fotoğraflarım yok. Bu cihaz benim değil, testlerde benim testlerim değil. Ben cihazı deneyimleyip olduğu gibi geri gönderiyor. Karşılaştığım anormal ve normal durumları söylüyorum. Sen kaç tane telefon inceleyen kanal ya da sitede fotoğraflı pil-ısı testleri ile karşılaştın? Sen bilmem 10+ saat oyunla ekran süresi alıyorum deyip ben SS deyince bulamadım falan ayağına yatmış, 8 saat güç tasarruflu ekran süresi ssi atmış adamsın ve burada konuşuyorsun.
Bu arada HyperOS nerede iyi demişim diyorsun. 2 ile dahada iyi olacak demişsin. Türkçe dersi lazım mı?
İnternette forumda arasan bulursun ama ben sana birkaç test atayim. Bir de sen bir konu aç bakayim HyperOS optimizasyonu iyi diye aklı başında kaç kişi hak verecek.
Bu yazıyı oku.![]()
Flagship Smartphones Battery Drain Test: Apple Loses to Huawei - Gizchina.com
Discover the results of TechNick's comprehensive battery drain test on seven flagship smartphones, revealing surprising outcomes.www.gizchina.com
Bu videoda test şartları ve MI14u gibi harika cihazın nasıl eğilip büküldüğünü izle.
Eki Görüntüle 2379796
Ufakta görsellik ekleyelim.
En güveniliri 1. link ve bu fotoğraftır. Bu adamların testleri her zaman güvenilecek testler oluyor genelde. Gidip de bana güvenilir olmayan veya saçma sapan testleri atıp yalanlama bunu. Güvenilir kanıtlar beklerim.
Cidden HyperOS savunacak kadar düştüğüne inanamıyorum. Tamam telefonun Xiaomi savunda bu kadar savunma kardeşim. Bu arada korkma nick falan değiştirmem sonuöta HyperOS savunmuyorum değil mi?
Telefon konusunda bilgi gücün az, daha önce 3 kere tartışmaya girdik 3'ündede ya konuyu değiştirdin ya da daha uzatmayayim diye kapatmaya çalıştın. Bu 4 olacak. Hayırlısı.
Hemen elimde yok telefon bu yok ayağına ne güzel ya. Keşke bende böyle olsam ne güzel, yalan yanlış bilgiler veririm herkese demi kardeşim? Geri göndermiş bir de bak hele hele şirkete.Hiç okumuyorum kardeşim kendin fotoğraf atmamışsın. Yan çizeceğin belliydi demiştim zatende. Kullandığın falan da yok tahmin etmiştim, eskidende vardı böyleler. Bilindik internet şeylerini de atmışsın. Ben zaten gayet güzel olmuş eskisine göre dedim. Birdahada benim cevaplarıma yazma benimlede muhatap olma. Dedim çünkü böyle olacaktı küçük kardeşim benim.
Adam akıllı telefon da önerilmiyor atan atıyor ne güzel bunu denedim, bu xiaomi güzel bu samsung kötü apple iyi, honor kötü, çocuk eline almamış bana testden bahsediyor. Olabilir mi bu ya?Hiç okumuyorum kardeşim kendin fotoğraf atmamışsın. Yan çizeceğin belliydi demiştim zatende. Kullandığın falan da yok tahmin etmiştim, eskidende vardı böyleler. Bilindik internet şeylerini de atmışsın. Ben zaten gayet güzel olmuş eskisine göre dedim. Birdahada benim cevaplarıma yazma benimlede muhatap olma. Dedim çünkü böyle olacaktı küçük kardeşim benim.
Hemen elimde yok telefon bu yok ayağına ne güzel ya. Keşke bende böyle olsam ne güzel, yalan yanlış bilgiler veririm herkese demi kardeşim? Geri göndermiş bir de bak hele hele şirkete.
Malum kelime yasak yurt dışı kelimesini kullanmalısınız.Kutulu garantili olacak ise kesinlikle S24 Plus.
Hiç okumuyorum kardeşim kendin fotoğraf atmamışsın. Yan çizeceğin belliydi demiştim zatende. Kullandığın falan da yok tahmin etmiştim, eskidende vardı böyleler. Bilindik internet şeylerini de atmışsın. Ben zaten gayet güzel olmuş eskisine göre dedim. Birdahada benim cevaplarıma yazma benimlede muhatap olma. Dedim çünkü böyle olacaktı küçük kardeşim benim.
Hemen elimde yok telefon bu yok ayağına ne güzel ya. Keşke bende böyle olsam ne güzel, yalan yanlış bilgiler veririm herkese değil mi kardeşim? Geri göndermiş bir de bak hele hele şirkete.
Adamakıllı telefon da önerilmiyor atan atıyor ne güzel bunu denedim, bu Xiaomi güzel bu Samsung kötü Apple iyi, Honor kötü, çocuk eline almamış bana testten bahsediyor. Olabilir mi bu ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.