S24 Plus vs Xiaomi 14T Pro

Ben mi13t pro almak için girdiğim mağazadan s23+ alarak çıkmıştım. 2 sebep yüzünden. İlki selfie kamera ve dizayn.
Fakat Mi14T proyu geçenlerde inceledim. Bu sefer olmuş. Hem dizayn hem de teknolojik olarak çok iyi Mi14T pro.
Şimdi Mi14T pro mu yoksa s24+ mu sorusuna ben işlemci açısından bakarak kesinlikle Mi14T pro alırdım. Şahsen amiral sınıfı exynoslu bir samsung almam.

Ben mi13t pro almak için girdiğim mağazadan s23+ alarak çıkmıştım. 2 sebep yüzünden. İlki selfie kamera ve dizayn.
Fakat Mi14T proyu geçenlerde inceledim. Bu sefer olmuş. Hem dizayn hem de teknolojik olarak çok iyi Mi14T pro.
Şimdi Mi14T pro mu yoksa s24+ mu sorusuna ben işlemci açısından bakarak kesinlikle Mi14T pro alırdım. Şahsen amiral sınıfı exynoslu bir samsung almam.
İşlemci olarak exynos eskisi kadar sorun çıkartmıyor, sadece ısınma problemi yapar başka sorun teşkil etmez. S24 plusun 14T proya göre tek artısı ekranı güzel, samsung ekran olarak gayet kaliteli cihazlar üretiyor. Geri kalan performanstır, kameradır, başka özelliklerdir 14T pro daha iyi.

İşlemci olarak Exynos eskisi kadar sorun çıkartmıyor, sadece ısınma problemi yapar başka sorun teşkil etmez. S24 Plus'un 14t Pro'ya göre tek artısı ekranı güzel, Samsung ekran olarak gayet kaliteli cihazlar üretiyor. Geri kalan performanstır, kameradır, başka özelliklerdir 14t Pro daha iyi.

Nedense bilmiyorum Samsung alasım var ikisi de birbirine çok yakın Xiaomi daha iyi olsa bile Samsung alasım var Xiaomi'ye güvenemiyorum bir anda bozulcakmış gibi.

Öyle çok yorum görüyorum.
O yorumların çoğu giriş seviyesi olan Redmi Note serisi şikayetleri, birazda kullanıma bağlı değişir bu. Mi serisi ve T serilerinde böyle sorunlar fazla olmaz. Samsungda da S Fe ve S serisi gibi. Mesela A ve M serilerinde çok sorun olur. Giriş, orta seviyeleri çünkü.

Öyle çok yorum görüyorum.
Ha içinin rahat olmasını istiyorsan S24 plus al, gayet iyi bir cihaz. Bataryada da üzmez o kadar, performansida gayet güzel.

O yorumların çoğu giriş seviyesi olan Redmi Note serisi şikayetleri, biraz da kullanıma bağlı değişir bu. Mi serisi ve t serilerinde böyle sorunlar fazla olmaz. Samsung'da da s FE ve s serisi gibi. Mesela A ve M serilerinde çok sorun olur. Giriş, orta seviyeleri çünkü.

Ha içinin rahat olmasını istiyorsan S24 Plus al, gayet iyi bir cihaz. Bataryada da üzmez o kadar, performansida gayet güzel.

Tamam teşekkür ederim daha zamanım var zaten S25 de çıkacak ona da belki bakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı