S24 Plus vs Xiaomi 14t Pro

Baktığın için ve yazdığın için teşekkür ederim.

Peki S24 Plus için kılıf öneriniz var mı? Farklı forum açmama gerek var mı? Sağlam olsun.
Ben kılıf kullanmıyorum ama İnternet'te ataştırabilirsin gerçekten sağlam kılıflar var magsafe özelliğini kullanacaksan ona göre kılıf seçmelisin. Ben nfc kullanıyorum ucuz bir şeffaf kılıf almıştım nfc özelliğini destekliyor genellikle markette kart okurken kullanıyorum nfcyi.

Ben kılıf kullanmıyorum ama İnternet'te ataştırabilirsin gerçekten sağlam kılıflar var MagSafe özelliğini kullanacaksan ona göre kılıf seçmelisin. Ben NFC kullanıyorum ucuz bir şeffaf kılıf almıştım NFC özelliğini destekliyor genellikle markette kart okurken kullanıyorum NFC'yi.

Sağ ol

Başka kaliteli marka öneriniz var mı?
Kılıflar hakkında pek bilgim yok şahsen A23'ümde rastgele bir dükkandan aldığım kılıfı kullanıyorum. Forumda kılıf önerisi isteyen herkese Spigen marka önermişler demek ki parasını hak ediyor, başka marka öneren görmedim.

Senin bir forumda mesajini görmüştüm çok ağır oluyor mu?
S24+ şuan elimde değil akşam elime geçecek tam bir şey söyleyemem ama normale göre bir 30 35gram farkediyordur. Sonuçta spigen bu kılıfı en zorlu koruma için yaptığından ağır oluyor hâliyle. Hafif kılıflarda koruma sağlayamıyor.

Arkadaşlar bugün içerisinde alacağım. Şu anki telefonum Samsung A02s. Kamera ikisinin de iyi zaten. Şarj 1 gün gitsin. Oyun oynuyorum sosyal medya kullanıyorum. S24 Plus almak istiyorum ama kafam karıştı. Sizce hangisi? Exynos sıkıntı çıkarır mı? uzun ömürlü istiyorum.
14T pro. Yazılım berbat değil HyperOS 2.0 la dahada güzelleşiyor. Samsung alacaksan S24 plus.

14T Pro. Yazılım berbat değil HyperOS 2.0 la daha da güzelleşiyor. Samsung alacaksan S24 Plus.

14T Pro yazılımı berbat değil ve HyperOS 2.0'la "daha da" güzel hâle mi geliyor? Optimizasyon, pil yönetimi, ısı yönetimi diye bir şey olmasaydı evet bu doğru olabilirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı