S24+ şarj hızlı bitiyor

Bazı telefonlar hızlı optimize olurken bazı telefonlar 1 ay kadar sürebilir. S24 FE'de aldığım günden beri 7 saat falan ekran süresi almıştım. Şimdi duruma göre 9-10 saat ekran süreleri alabiliyorum. Yeni aldığım zamanlarda köye gitmiştim mobil veri kullandığım halde 7 saat civarı ekran süreleri alabiliyordum. Telefon yeni çıkıp ve yeni üretim olduğu için alışma süresi beklememiştim. Mesela S24+ bayağı önce çıktı ve depoda bir süre beklediği için alışma süresi biraz zaman alabiliyor. Yeni üretim rastlarsa şöyle 1 ay olmamış o zaman daha hızlı bataryası optimize olur belki hemen iyi ekran süreleri alabilirsin.

Son düzenleme:
Bazı telefonlar hızlı optimize olurken bazı telefonlar 1 ay kadar sürebilir. S24 FE'de aldığım günden beri 7 saat falan ekran süresi almıştım. Şimdi duruma göre 9-10 saat ekran süreleri alabiliyorum. Yeni aldığım zamanlarda köye gitmiştim mobil veri kullandığım halde 7 saat civarı ekran süreleri alabiliyordum. Telefon yeni çıkıp ve yeni üretim olduğu için alışma süresi beklememiştim. Mesela S24+ bayağı önce çıktı ve depoda bir süre beklediği için alışma süresi biraz zaman alabiliyor. Yeni üretim rastlarsa şöyle 1 ay olmamış o zaman daha hızlı bataryası optimize olur belki hemen iyi ekran süreleri alabilirsin.
Konu dışı olarak bu telefonda her bildirim ekrana düşmüyor veya titremiyor. Iphone dan geçtim atıyorum whatsapp üzerinden her mesajda telefon titriyordu fakat bu telefonda öyle değil, her mesajda titremiyor atıyorum bana 10 mesaj geldi 2-3 tanesinde titriyor ve bu canımı çok sıkmaya başladı.

Telefonu 3 ocakta aldım ve şuan sonuç böyle.

Bu da daha eski

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250109_190309_Device care.jpg
    Screenshot_20250109_190309_Device care.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_20250109_191445_Device care.jpg
    Screenshot_20250109_191445_Device care.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
@Donkobus hocam merhabalar sizin cihazınızdaki pil sorunu çözüldümü veya herhangibir sorun varsa giderildimi acaba benimde cihazımda hızlı şarj bitme problemi var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı