Kendime yeni Samsung S24+ aldım. Telefonun şarjı en fazla 2 saat açık ekran olsa 3 3.5 saat kapalı olsa da 100'den 10a düştü. 2 gündür şarja takıyorum fakat çok hızlı bitiyor. Bunu nasıl çözebilirim? Şarj olduğu yerde su gibi gidiyor vallahi.
evet hocam 2. el olarak aldım cihazıTelefonu ikinci el almıştın değil mi?
hocam yüzde 15 20 parlaklıkla falan kullanıyorum anlamadım sordum 1 haftaya toparlar dedi aldığım kişi amaParlaklığı fullerseniz her cihazın pili hızlı biter eğer parlaklık yüksekte değilse servise başvurun.
ne gibi bir sorunu olabilirki iphone kullanıyordum şarjından şikayet ettiğim için samsunga geçtim birdeToparlamaz ben size söyleyeyim.
Bak ben 2. el aldığını yazmamana rağmen anlayabiliyorum 2. el aldığını. Şunu da anladım. Cihazın bataryası bitik ve 1 haftaya toparlamayacak.evet hocam 2. el olarak aldım cihazı
hocam hocam 15 20 parlaklıkla falan kullanıyorum anlamadım sordum 1 haftaya toparlar dedi aldığım kişi ama
18 ay garantili cihaz hocam 10 ayda benim kullandığım iphone 15 cihazın pili 99a düştü samsungta ne olmuş olabilirBak ben 2. el aldığını yazmamana rağmen anlayabiliyorum 2. el aldığını. Şunu da anladım. Cihazın bataryası bitik ve 1 haftaya toparlamayacak.
fatura ve kutu olmadan garantiye alırlar mı bir sıkıntı olur muGarantisi devam ediyordur yüksek ihtimalle garantiye gönderin hocam bu kadar hızlı bitmesi normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.