S24 şarjı hızlı bitiyor

4YH4N

Hectopat
Daha fazla  
S24 aldım Hepsiburada üzerinden Samsung Türkiye garantili. Cihazi alalı 16 gün oldu bugüne kadar şarjı çok iyi gidiyordu bayağı memnundum bugün şarjı bir gün bile gitmedi öyle ağır bir işlem de yapmadım. Kendi orijinal şarj aleti ve MediaMarkt'tan 25W Samsung adaptörü kullanıyorum. Samsung Türkiye ulaştım kargo ile gönderebilirsiniz dediler göndermem gerekir mi? Birkaç yerde cihazın bataryasinin kalibre olduğunu kullandıkça kullanım suresinin uzadığını okudum doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni alınca bir süre kalibrasyon yapıyor diyorlar evet. Birkaç hafta kullandıktan sonra daha stabil hale gelecektir muhtemelen. Gelmezse düşünürsünüz servise göndermeyi. Acele etmeyin.

Ayrıca bu 16 gün içinde kurduğunuz uygulamalardan bazıları pili sömürüyor olabilir. Uygulamaların pil kullanımını kontrol edin.

Bekleme süresinde hızlı gidiyorsa bir nebze normal. Asıl sıkıntı aktif kullanırken hızlı giderse anormal çünkü aşağı yukarı ekran süresi bellidir cihazın. Ortalama ekran süresinin anormal altında kalırsa gönderirsin.

S24 aldım Hepsiburada üzerinden Samsung Türkiye garantili. Cihazi alalı 16 gün oldu bugüne kadar şarjı çok iyi gidiyordu bayağı memnundum bugün şarjı bir gün bile gitmedi öyle ağır bir işlem de yapmadım. Kendi orijinal şarj aleti ve MediaMarkt'tan 25W Samsung adaptörü kullanıyorum. Samsung Türkiye ulaştım kargo ile gönderebilirsiniz dediler göndermem gerekir mi? Birkaç yerde cihazın bataryasinin kalibre olduğunu kullandıkça kullanım suresinin uzadığını okudum doğru mudur?
Kalibre olduğu doğrudur, kullandıkça iyileşiyor, optimize oluyor. Zaten pil kullanımı ekranlarında da kullanım özellikleri ölçülüyor gibi yazdığını görürsünüz.

Ne kadar sürüyor bu kalibrasyon olayı ortalama ne kadar sürüyor veya bu hızlı bitmesi ortalama ne kadar sürüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı