S24 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan Woex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 11.192
YouTube olsun forumlarda olsun her yerde incelememe rağmen hala iOS deneme hevesimden dolayı S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max arasında kaldım. Şu anda kullandığım cihaz A32 şu an 3.yılında ve yazı yazarken bile takılmaya başladı S24 ultrada ilerleyen yıllarda bu sıkıntıları yaşar mıyım? S24 ultranın donanım olarak önde olduğunun farkındayım fakat belli bir yıldan sonra Android olduğu için takılmalar başlar mı? Yoksa şimdiden IPhone'ye mi geçmeliyim sonuçta iOS işletim sisteminde takılmalar donmalar mümkün değil artılarını eksilerini söyleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

S24 Ultra yerinde S23 Ultra öneririm daha güzel. iOS tavsiye etmem ama satacaksan vs. daha rahat ve sıkıntısız satabilirsin.

İstediği kadar lüks olsun sonuçta Android ilerleyen zamanlarda takılmalar yaşatacaksa neden alınsın?

Yaşatmaz senin telefonuna bağlıdır o sorun iPhone X vardı bende de kasılılmaktan çalışamıyordu ve çıkışından Max 2 yıl geçmişti.

Son düzenleme:
YouTube olsun forumlarda olsun her yerde incelememe rağmen hala iOS deneme hevesimden dolayı S24 Ultra ve iPhone 15 Pro Max arasında kaldım. Şu anda kullandığım cihaz A32 şu an 3.yılında ve yazı yazarken bile takılmaya başladı S24 ultrada ilerleyen yıllarda bu sıkıntıları yaşar mıyım? S24 ultranın donanım olarak önde olduğunun farkındayım fakat belli bir yıldan sonra Android olduğu için takılmalar başlar mı? Yoksa şimdiden IPhone'ye mi geçmeliyim sonuçta iOS işletim sisteminde takılmalar donmalar mümkün değil artılarını eksilerini söyleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Arkadaşım, üç aydır kullanıyorum alma; Daha önce Xaomi kullandım, 4 yıl ekranı korumasız kullandım nokta çizik olmadı. S24 Ultra da , gözüm gibi bakmama rağmen (çok kaliteli cam!) çizildi. Reklamlarda ballandıra ballandıra anlattıkları yüz yüze ve aramalardaki dil çevirme desteği hala gelmedi. Bir sürü ülkenin var Türkiye nin yok. Sordum samsunga ne zaman gelir belli değilmiş. Daha başka şeylerde var da uzatmayın... İphone al kafan rahat olsun S24 e, 70 veren Iphoneye 90 verir....

Technopat Haberler

Geri
Yukarı