S24 Ultra mi S23 Ultra mı?

Erdemer14

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi günler aklımda takılan birkaç problem var sizlere sormak istedim. Şu an kullandığım telefon M21 3 senedir kullanıyorum fakat artık yetmemeye başladı o yüzden değiştirmek istiyorum.

S23 Ultra almayı düşünüyorum S24 Ultra ile arasında ki fark nedir 10bin TL fark var aralarında değer mi fiyat farkına yoksa değmez mi teşekkür ederim.

Merhaba herkese iyi günler aklımda takılan birkaç problem var sizlere sormak istedim. Şu an kullandığım telefon M21 3 senedir kullanıyorum fakat artık yetmemeye başladı o yüzden değiştirmek istiyorum.

S23 Ultra almayı düşünüyorum S24 Ultra ile arasında ki fark nedir 10bin TL fark var aralarında değer mi fiyat farkına yoksa değmez mi teşekkür ederim.
İşlemci ve kamera olarak aralarında pek fark yok. S24 Ultra'nın en büyük artısı 6 yıl daha güncelleme alacak olması. S23 Ultra'nın 3 yılı kaldı. S23 Ultra'da kavisli bir ekran olduğu için düzgün koruyucu ekran bulmak biraz zor. Aralarındaki fiyat farkına değip değmeyeceği size kalmış. Tabii bu telefonların yurt içi fiyatına, sarı site gibi yerlerden 2 tane yurt dışı bulursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı