S24 Ultra mı düz iPhone 16 mı?

oylesine1i

Hectopat
Kendim için değil, bir arkadaşım için telefon bakıyoruz. Ben kendisine düz iPhone almaktansa S24 Ultra önerdim. Ancak kendisi iPhone 16 kamerasından etkilenmiş sanırsam. Eğer kendisini yanlış anlamadıysam kamera en önemli konu. Hangi modeli almak daha mantıklı?

Kendim için değil, bir arkadaşım için telefon bakıyoruz. Ben kendisine düz iPhone almaktansa S24 Ultra önerdim. Ancak kendisi iPhone 16 kamerasından etkilenmiş sanırsam. Eğer kendisini yanlış anlamadıysam kamera en önemli konu. Hangi modeli almak daha mantıklı?

S24 Ultra varken IPhone'nin kamerasından mı etkilenmiş? S20 Ultra > iPhone 16 bile diyebilirim, S24 Ultra alsın.

S24 Ultra daha iyi. Ama tam bütçe önerirseniz daha iyi olur. Magic 7 Pro da bakabilir bütçesi uyuyorsa.

S24 Ultra. 60Hz 3500 mAh telefonun kamerası diyelim S24 Ultra'dan daha iyi. O yenileme hızı ve batarya yüzünden normalde zaten alınmaz olan telefonun 24 Ultra ile kıyaslanmasının mantığı yok. Ayrıca S24 Ultra'yı iPhone 16'nın Pro Max modeli ile kıyaslamak lazım normalde. Türk'e para vermişler iPhone almış kısacası 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultranın daha iyi olduğunu ben de biliyorum ama kendisi ikna olsun diye konu açtım. Umarım bu kadar mesajı görünce ikna olur da parası boşa gitmez. Konuda yardımcı olan arkadaşlara duyurulur. Hepinize teşekkür ederim iyi forumlar.

S24 Ultra kullandım. Yeni iPhone 17'ye geçtim. 16 almazdım ben olsam. iPhone alınacaksa 17 alınmalı. 17 alamıyorsa S24 Ultra alabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı