Yurt dışı S23 Ultra mantıklı mı?

Pil kullanımı nasıl? Memnun musunuz? Günlük açık ekran süresi ne kadar acaba.
6-7 saat ekran süresi veriyor. Kamera,hız,batarya olarak çok iyi. Zaten daha önce TR cihazını kullanıyordum, maddi sebeplerden satmıştım. Sonra server kayıtlı olarak görünce tekrar aldım. Kayıtlı olunca tek sorun güvenli klasör kullanılamıyor. İşime yarayan bir özellikti o kötü oldu. Bunun dışında 30k ya alabileceğiniz en iyi cihaz bence.

6-7 saat ekran süresi veriyor. Kamera, hız, batarya olarak çok iyi. Zaten daha önce TR cihazını kullanıyordum, maddi sebeplerden satmıştım. Sonra server kayıtlı olarak görünce tekrar aldım. Kayıtlı olunca tek sorun güvenli klasör kullanılamıyor. İşime yarayan bir özellikti o kötü oldu. Bunun dışında 30k ya alabileceğiniz en iyi cihaz bence.

Teşekkür ederim.
Peki cihazınız da ısınma sorunu mevcut mu?

6-7 saat ekran süresi veriyor. Kamera, hız, batarya olarak çok iyi. Zaten daha önce TR cihazını kullanıyordum, maddi sebeplerden satmıştım. Sonra server kayıtlı olarak görünce tekrar aldım. Kayıtlı olunca tek sorun güvenli klasör kullanılamıyor. İşime yarayan bir özellikti o kötü oldu. Bunun dışında 30k ya alabileceğiniz en iyi cihaz bence.

Merhaba S23 Ultra kullanıyorum yurt dışı aldım. Pil sürem biraz düşük gibime geliyor sizce resimde ki pil kullanımı normal mi?
120 Hz QHD olarak kullanıyorum.
Parlaklık gündüz %80
Akşam %30 oyun yok sadece sosyal medya...

Screenshot_20241011_234953_Device care.jpg

Merhaba S23 Ultra kullanıyorum yurt dışı aldım. Pil sürem biraz düşük gibime geliyor sizce resimde ki pil kullanımı normal mi?
120 Hz QHD olarak kullanıyorum.
Parlaklık gündüz %80
Akşam %30 oyun yok sadece sosyal medya...

Eki Görüntüle 2327288

Merhaba, bir haftadan sonra cihaz daha da oturuyor. Ben çok fark görmediğim için FHD kullanıyorum. Bir de tüm uygulamalar için Dark mode aktif. Biraz oturunca daha iyi olacaktır. Kayıt yaptırdınız mi bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı