S24 Ultra mı yoksa denk olan iPhone modeli mi?

Bütçe
60K

ercanruman

Hectopat
Daha fazla  
Telefon alacağım. iPhone 15 Pro Max düşünüyordum ama S24 Ultra özelliklerini görünce kafam karıştı. Sizce S24 Ultra veya o seriden hangisi en mantıklıysa onu mu almalıyım yoksa ıpone 15 Pro Max mi almalıyım? Bütçe problemi yok ama iPhone 16'ya çıkmam gereksiz geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon alacağım. iPhone 15 Pro Max düşünüyordum ama S24 Ultra özelliklerini görünce kafam karıştı. Sizce S24 Ultra veya o seriden hangisi en mantıklıysa onu mu almalıyım yoksa ıpone 15 Pro Max mi almalıyım? Bütçe problemi yok ama iPhone 16'ya çıkmam gereksiz geliyor.

iOS seviyorsan iPhone al. Android seviyorsan S24 Ultra.

Hocam bana kalırsa Samsung, şahsen android kullanmayı seviyorum özellik kısmına gelicek olursak da Apple'ın kameraları gerçekten güzel fakat Samsung'un da geri kalır yanı yok o kadar para vereceksen Samsung dan şaşma derim

iPhone kullanma gibi bir merakınız yoksa, bütçenize uygun olarak S25+ veya Honor Magic 7 Pro modellerini tercih edebilirsiniz. Fiyatlarına göre oldukça performanslı cihazlar. Eğer S Pen, kamera ve diğer gelişmiş özellikler sizin için önemliyse S24 Ultra'yı tercih edebilirsiniz.

iPhone kullanma gibi bir merakınız yoksa, bütçenize uygun olarak S25+ veya Honor Magic 7 Pro modellerini tercih edebilirsiniz. Fiyatlarına göre oldukça performanslı cihazlar. Eğer S Pen, kamera ve diğer gelişmiş özellikler sizin için önemliyse S24 Ultra'yı tercih edebilirsiniz.
S25 Ultra da kalem özelliği yok mu? ve kutudan çıkıyor mu?

Tercih meselesi. Samsung bazı konularda daha performanslı ancak iOS'un kullanımı sanki asırlardır aşina olduğumuz bir kullanım gibi. Ben iOS'dan şaşmadım. Performans olarak sanki çok gerideymiş gibi de konuşmaya gerek yok. Çekimlerde çok fark yok, hertz farkı ve batarya farkı vardır önemliler olarak.

S25 Ultra da kalem özelliği yok mu? ve kutudan çıkıyor mu?
Var. Bildiğim kadarıyla telefona takılı şekilde geliyor. Yani ayrı olarak kendiniz takmıyorsunuz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı