S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max

siiMİTÇİ

Centipat
Daha fazla  
Forum sakinleri son fiyat güncellemesi olarak limit kalktı. Bir telefon alacağım S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max hangisini almamı tavsiye edersiniz? Ben Android kullanıcısı olmama rağmen bir değişiklik yapıp iOS işletim sistemine geçmeyi planlıyorum. Sizce işletim sistemine alabilir miyim? Hangi telefonu tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside iyi, gerisi sizin kararınız hocam. iOS'a geçmek istiyorum demişsiniz zaten, deneyebilirsiniz.

Forum sakinleri son fiyat güncellemesi olarak limit kalktı. Bir telefon alacağım S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max hangisini almamı tavsiye edersiniz? Ben Android kullanıcısı olmama rağmen bir değişiklik yapıp iOS işletim sistemine geçmeyi planlıyorum. Sizce işletim sistemine alabilir miyim? Hangi telefonu tavsiye edersiniz?

Öncelikle IOS'un daha kapalı kutu bir OS olması dışında bir fark yok Android ile iOS arasında. İkisinde de uygulama mağazası var indiriyorsunuz sosyal medya uygulamalarını falan giriyorsunuz takılıyorsunuz. S24 Ultra ile iPhone 15 PM arasında tek gözle görülür fark kalem desteği o kadar. Kalem de çok kullanmıyordu kullanan arkadaşlarım arasında. 2 Telefonun arasındaki en büyük fark fiyat bence o kadar. S24 Ultra öneririm. 13 Pro Max kullanıyorum ayrıca onu da belirteyim. Ailemden de dolayı IPhone'larla da içli dışlı biriyim genel olarak.

S24 baba.

Butce siniriniz yoksa ios denemek icin 15 pro max gecebilirsiniz. Ama benim sahsi fikrim tabii ki ikiside mukemmel cihazlar fakat 15 pro max'i 20.000 tl daha pahali yapan nedir onu pek cozemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı