kakarakukurukikiri
Hectopat
- Katılım
- 29 Ağustos 2022
- Mesajlar
- 953
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 2
Turkiye'den alinma S24 Ultra mi yoksa Amerika'dan alinma kilitli IPhone 16 Pro Max mi? Amerika'da kullanilacak.
Aralarında büyük farklar yok, S25 Ultra'yı beklerseniz çok iyi olur.Turkiye'den alinma S24 Ultra mi yoksa Amerika'dan alinma kilitli IPhone 16 Pro Max mi? Amerika'da kullanilacak.
S24 Ultra'nin yapay zekasi daha iyi gibi tesletlerde ayrica Turkiye'de Amerika'ya gore daha ucuz. IPhone 16 Pro Max ise hatla beraber aylik uygun fiyatlara denk geliyor. S25 Ultra'yi veya IPhone 17'yi bekleyemem cunku en gec Haziran ayinda degistirmem gerek. Suan ki telefonum Amerika'da calismayacak.Aralarında büyük farklar yok, S25 Ultra'yı beklerseniz çok iyi olur.
S25 Ultra Ocak-Şubat gibi çıkacak. S25 Ultrayı bekleyin en geç Haziran ayında değiştirmeniz gerekiyorsa.S24 Ultra'nin yapay zekasi daha iyi gibi tesletlerde ayrica Turkiye'de Amerika'ya gore daha ucuz. IPhone 16 Pro Max ise hatla beraber aylik uygun fiyatlara denk geliyor. S25 Ultra'yi veya IPhone 17'yi bekleyemem cunku en gec Haziran ayinda degistirmem gerek. Suan ki telefonum Amerika'da calismayacak.
Ben biraz daha gec cikiyor diye biliyordum eger dediginiz gibi 1-2 ay icinde cikacaksa cok iyi. Direkt Turkiye'de satisa cikar mi ayrica Turkiye'ye ozel fiyatlandirma ile mi cikacak?S25 Ultra Ocak-Şubat gibi çıkacak. S25 Ultrayı bekleyin en geç Haziran ayında değiştirmeniz gerekiyorsa.
Özel fiyatlandırma olur büyük ihtimal fakat bi tık daha pahalı olur.Ben biraz daha gec cikiyor diye biliyordum eger dediginiz gibi 1-2 ay icinde cikacaksa cok iyi. Direkt Turkiye'de satisa cikar mi ayrica Turkiye'ye ozel fiyatlandirma ile mi cikacak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.