S24 Ultra vs S25 Ultra

Hocam en büyük sıkıntı ekran belki telefoncuya gidip yapıştırabilirim. Beklesem beklediğime değecek bir gelişme olacak mı o konu aklımı kurcalıyor.

Yani S25 serisinde ne olursa olsun zaten S24 7 yıl guncelleme alacak yapay zekası da var tasarımı da iyi güzel ben olsam o telefonla 4 ay beklemezdim.

Kesinlikle S25 Ultra beklenmeli. Artık lanet Samsung şu ana kamera sensörünü güncelleyecek gibi duruyor.
Fakat eğer bu kesince ve kameraya önem versiyorsan bekle, ama yine söylüyorum o telefon elinizde kalabilir.

Kesinlikle S25 Ultra beklenmeli. Artık lanet Samsung şu ana kamera sensörünü güncelleyecek gibi duruyor.
Hocam kamera benim için önemli değil yani arka planda çok şık not almam gereken işte çalışıyorum haliyle kalem önemli batarya ekran bir de güncellik önemli benim için

Yani S25 serisinde ne olursa olsun zaten S24 7 yıl guncelleme alacak yapay zekası da var tasarımı da iyi güzel ben olsam o telefonla 4 ay beklemezdim.

Fakat eğer bu kesince ve kameraya önem versiyorsan bekle, ama yine söylüyorum o telefon elinizde kalabilir.
Doğru diyorsunuz radikal her alanda farklılık olmazsa beklemem hemen alırım

Bence aradaki şu fark için bile beklenir.

Böyle olması çok muhtemel. Samsung o küt tasarımdan dolayı çok tepki aldı. Kendim de S24 Ultra kullandım gerçekten rahatsız ediyor.

Dosya Ekleri

• D418ACAC-CAC9-4161-AC4C-16BA33336C77.jpeg
    D418ACAC-CAC9-4161-AC4C-16BA33336C77.jpeg
    274,6 KB · Görüntüleme: 137

Doğru diyorsunuz hocam yuvarlak kenar sürekli elimden kayıyor nefret etmeye başladım bir daha yuvarlak kenarli telefon almam

Bence aradaki şu fark için bile beklenir.

Böyle olması çok muhtemel. Samsung o küt tasarımdan dolayı çok tepki aldı. Kendim de S24 Ultra kullandım gerçekten rahatsız ediyor.
Eğer bu haliyle çıkacaksa güzel duruyor

Doğru diyorsunuz hocam yuvarlak kenar sürekli elimden kayıyor nefret etmeye başladım bir daha yuvarlak kenarli telefon almam.

Eğer bu haliyle çıkacaksa güzel duruyor.

Çok yüksek ihtimalle böyle çıkacak hocam. Dediğim gibi o küt telefona katlanamadığım için IPhone'a geri döndüm ve ekosistemimi Apple üzerine kurdum.

S24 Ultra da güzeldir fakat kullanan bir arkadaşımın yorumu:
"Çok ağır kaba duruyor cepte zor oluyor elde tutarken de köşesi elime batıyor."
Eğer büyük ekranlı istiyorsanız S24+ da tercih edilebilir.
Fakat dediğinize göre telefonunuz kötü durumda o yüzden S25 4 ay beklenmeyebilir.
Hocam ısınma sorunu var mı peki, bir de güneş altında çok fazla kalınca telefon çok ısınıyor parlaklığını çok kısıyormus, fazla parlak değilmiş telefon bu durum arkadaşınızda var mı

Çok yüksek ihtimalle böyle çıkacak hocam. Dediğim gibi o küt telefona katlanamadığım için IPhone'a geri döndüm ve ekosistemimi Apple üzerine kurdum.
Hocam karşılaştığıniz başka problemler var mıydı kamera dışında ekran parlaklığı yetersiz diyorlar çok ısınınca parlaklığı kısıyormus ve genel olarak ısınma problemi durumu var mıydi

Hocam ısınma sorunu var mı peki, bir de güneş altında çok fazla kalınca telefon çok ısınıyor parlaklığını çok kısıyormus, fazla parlak değilmiş telefon bu durum arkadaşınızda var mı?

Hocam karşılaştığıniz başka problemler var mıydı kamera dışında ekran parlaklığı yetersiz diyorlar çok ısınınca parlaklığı kısıyormus ve genel olarak ısınma problemi durumu var mıydi?

Güneş altında ekran parlaklığı konusunda 15 Pro Max'ten bariz şekilde daha iyi. Ekran altındaki mat kaplama harika şekilde işini yapıyor. Bunun yan etkisi olarak gece siyah ve gri renklerinde kumlanma sorunu var. Isınma konusuna gelirsek yine 15 Pro Max ile karşılaştırınca neredeyse aynı gibiler. Hatta iPhone bir tık daha fazla ısınıyor. Onun dışında iPhone ile aralarındaki en büyük fark yazılım. One UI'dan çok çektim. Animasyon bugları mı dersin kameraya girince atma mı dersin var oğlu var. Ama onun dışında gerçekten telefon Ultra olduğunu hissettiriyor.

Güneş altında ekran parlaklığı konusunda 15 Pro Max'ten bariz şekilde daha iyi. Ekran altındaki mat kaplama harika şekilde işini yapıyor. Bunun yan etkisi olarak gece siyah ve gri renklerinde kumlanma sorunu var. Isınma konusuna gelirsek yine 15 Pro Max ile karşılaştırınca neredeyse aynı gibiler. Hatta iPhone bir tık daha fazla ısınıyor. Onun dışında iPhone ile aralarındaki en büyük fark yazılım. One UI'dan çok çektim. Animasyon bugları mı dersin kameraya girince atma mı dersin var oğlu var. Ama onun dışında gerçekten telefon Ultra olduğunu hissettiriyor.
Evet o durumu yaşayanlar da var sizde de aynısı olmuş sanırım yazılımsal bir durum güncellemeyle düzeltilecegini düşünüyorum. Güneş altında kalınca cihaz çok ısınıyormus bunu ben de yeni öğrendim 😅

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı