S24 Ultra'nın Mükemmel şarj Performansı

814347

Picopat
Makaleler
3
Arkaşlar bu telefonun şarj Performansı mükemmel. S24 Ultra'dan önce kullandığım telefon: S21 FE'idi şarj Performansı iyi değildi, şu an şehirler arası bir yolculuktayım ve iyi ki parayı verip, bu telefonu almışım.

Mobil veri açık, Bluetooth aktif kulaklık kullanıyorum, dizi izliyorum, video izliyorum, mesajlaşıyorum, arkadan konuşuyorum, video çekiyorum.

Sırf bu yazı için birkaç test yaptım.

1 Saat 8 dakikada %6 şarj harcıyor.
(Mobil veri yüksek güç tüketimi ve telefonun ısınmasını sebep olur.)

Mobil Veri kapalı ekran Full HD Güç tasarrufu açık, orta parlaklık. Bluetooth ve Konum Açık.
Video izledim)
Ortalama.
%2 şarj ile 30 dakika gittim.
Bluetooth ve konum kapalı olsaydı, HD ekrana alsaydım bu süreyi daha da artırabilirdim.

(Güç tasarrufu, Mobil veri, Konum, Bluetooth açık FHD)
Yolcuğa çıkmadan önce 18.50-22.30'a kadar oyun oynamaktan tutun, birçok farklı şeye rağmen %36 azaldı.

Şahsen bu değerler mükemmel luan yolculuk boyunca telefonla uğraşıyorum, telefon günlük hayatımda çok kullanmadığım günlerde 2. Günün sonunda şarj etiğim oluyor. Kullandığımda ise genelde gün sonunda şarja takıyorum.

Şahsen S24U bu performansından bahsetmetmek istedim, hayat kurtarır ciddi anlamda sizin için her şeyi değiştir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkemiz için konuşacak olursak iPhone için ideal rakip. iPhone cihazlara paranız yetişmiyorsa doğrudan bunu alabilirsiniz. Fanboy olmanın lüzumu yok. Yurt dışında aralarında her ne kadar fiyat farkı olmasa da ülkemizde ciddi fiyat farkı var ve o fiyat farkına değmiyor. S24 Ultra alarak mantıklı seçim yapmışsınız, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.

Gayet iyi bir tercih yapmışsınız, güle güle kullanın. Her sene aynı model ürünü çıkaran Apple mallarından ziyade Samsung'u tercih ederim.

Öyle bir başlık açılmış ki forumda bir ton Apple fanboyu olduğundan dolayı kötü batarya performansı nedeniyle telefonla dalga geçmek için açtınız zannettim
Güle güle kullanın, bu arada her ihtimale karşı konumu her zaman açık tutmanızı tavsiye ederim, özellikle çalınma durumu yaşanırsa az da olsa telefonun yerini tespit etme ihtimaliniz var en azından dışarı çıkınca açabilirsiniz, good lock uygulamasının routines+ eklentisi ile belki otomatik yapabilirsiniz çok emin değilim.

Benim S24 Plus şarjı emiyor. Ben de hiç memnun değilim. Ekran sürem yaklaşık 4 saat.

iPhone'un arayüzünü ve genel olarak arayüz bağımsızlığını seviyorum farklılık sunuyor. Alıştıktan sonra Samsung'a geçemiyorsun.

Şahsen One UI arayüzünün good lock ile özelleştirme olayını kavradıktan sonra dayatılmış arayüz hoşuna gitmiyor insanın.
iPhone'un arayüzünü Samsung'da kullanmadan bahsediyorsan yine de belli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…