Ne yazık verdiğiniz bilgiler yanlış hocam.Hocam Xiaomi 14 Ultra bence S24 Ultra ve 15 Pro Max'den kat kat daha iyi gerek kamerası gerek bataryası gerek şarj hızı (hem kablolu hem kablosuz) gerek sistem akıcılığı
sistem akıcılığı olarak S24 Ultra'dan çok daha iyi
Kamera ve akıcılık konusunda.
3 Telefomda oldukça akıcı, arada olalecek tek fark animasyonlar, bu yüzden akıcılık konusunda bir telefondan bir telefona daha iyi dememiz çok bile zorken çok daha iyi demek çok yanlış.
Kamera konusunda inanın ben bu işten anlamıyorum fakat çok daha iyi olmadıkları bilebilecek kadar anlıyorum.
Hangisi daha iyi yorumlayamam fakat bunlara çok daha iyi diyebilir miyiz ? Kesinlikle hayır aralarındaki farkla bence göz ile ayırt edilenilir derecede bile değil.
24 Ultra ve 15 Pro Max güncelleme desteği olan telefonlar. 14 Ultra kaç sene güncellenecek beli değil ne olacağı belli değil, ikinci el piyasası yok. Alan az satan çok. İki seneye kalmaz telefonun ikinci el piyasası çöker diyecem şuan 30 Bin TL ikinci elleri satılıyor.
Şunu da belirtmek isterim bu markanın hang telefonu alırsam alıyım garanti süresi bittikten sonra sıkıntılar yaşadım şuan sevgilim yaşıyor. Ben şahsen asla almam.
Şarj konusunda söyledikleriniz doğru olsa da arkadaşlar elinizde tuttuğunuz şey boru değil :/ o hızlı şarj diye bahsettiğiniz telefonun bataryasının içinden geçiyor. Ne tesadüftür, 2 yıl içinde zaten garanti bitiyor. Şahsen asla Batarya gibi patlama ihtimali olan bir parçaya bu kadar yük bindirmem.