S24 Ultra'nın Mükemmel şarj Performansı

Hocam Xiaomi 14 Ultra bence S24 Ultra ve 15 Pro Max'den kat kat daha iyi gerek kamerası gerek bataryası gerek şarj hızı (hem kablolu hem kablosuz) gerek sistem akıcılığı

sistem akıcılığı olarak S24 Ultra'dan çok daha iyi
Ne yazık verdiğiniz bilgiler yanlış hocam.
Kamera ve akıcılık konusunda.
3 Telefomda oldukça akıcı, arada olalecek tek fark animasyonlar, bu yüzden akıcılık konusunda bir telefondan bir telefona daha iyi dememiz çok bile zorken çok daha iyi demek çok yanlış.

Kamera konusunda inanın ben bu işten anlamıyorum fakat çok daha iyi olmadıkları bilebilecek kadar anlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisi daha iyi yorumlayamam fakat bunlara çok daha iyi diyebilir miyiz ? Kesinlikle hayır aralarındaki farkla bence göz ile ayırt edilenilir derecede bile değil.

24 Ultra ve 15 Pro Max güncelleme desteği olan telefonlar. 14 Ultra kaç sene güncellenecek beli değil ne olacağı belli değil, ikinci el piyasası yok. Alan az satan çok. İki seneye kalmaz telefonun ikinci el piyasası çöker diyecem şuan 30 Bin TL ikinci elleri satılıyor.

Şunu da belirtmek isterim bu markanın hang telefonu alırsam alıyım garanti süresi bittikten sonra sıkıntılar yaşadım şuan sevgilim yaşıyor. Ben şahsen asla almam.

Şarj konusunda söyledikleriniz doğru olsa da arkadaşlar elinizde tuttuğunuz şey boru değil :/ o hızlı şarj diye bahsettiğiniz telefonun bataryasının içinden geçiyor. Ne tesadüftür, 2 yıl içinde zaten garanti bitiyor. Şahsen asla Batarya gibi patlama ihtimali olan bir parçaya bu kadar yük bindirmem.

Ne yazık verdiğiniz bilgiler yanlış hocam.
Kamera ve akıcılık konusunda.
3 Telefomda oldukça akıcı, arada olalecek tek fark animasyonlar, bu yüzden akıcılık konusunda bir telefondan bir telefona daha iyi dememiz çok bile zorken çok daha iyi demek çok yanlış.

Kamera konusunda inanın ben bu işten anlamıyorum fakat çok daha iyi olmadıkları bilebilecek kadar anlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangisi daha iyi yorumlayamam fakat bunlara çok daha iyi diyebilir miyiz ? Kesinlikle hayır aralarındaki farkla bence göz ile ayırt edilenilir derecede bile değil.

24 Ultra ve 15 Pro Max güncelleme desteği olan telefonlar. 14 Ultra kaç sene güncellenecek beli değil ne olacağı belli değil, ikinci el piyasası yok. Alan az satan çok. İki seneye kalmaz telefonun ikinci el piyasası çöker diyecem şuan 30 Bin TL ikinci elleri satılıyor.

Şunu da belirtmek isterim bu markanın hang telefonu alırsam alıyım garanti süresi bittikten sonra sıkıntılar yaşadım şuan sevgilim yaşıyor. Ben şahsen asla almam.

Şarj konusunda söyledikleriniz doğru olsa da arkadaşlar elinizde tuttuğunuz şey boru değil :/ o hızlı şarj diye bahsettiğiniz telefonun bataryasının içinden geçiyor. Ne tesadüftür, 2 yıl içinde zaten garanti bitiyor. Şahsen asla Batarya gibi patlama ihtimali olan bir parçaya bu kadar yük bindirmem.

kamerada en gerçek renkleri maalesef 14 ultra veriyor

ekstra olarak bence xiaomi'deki animasyon samsung'a göre daha akıcı gözüküyor

@814347, aradaki farka değmeyecek bir fark. Ha, aralarında ciddi fark olur. Değil 20 bin, 30 bin TL de verilir ama aradaki farka değmiyor.

Arkaşlar bu telefonun şarj Performansı mükemmel. S24 Ultra'dan önce kullandığım telefon: S21 FE'idi şarj Performansı iyi değildi, şu an şehirler arası bir yolculuktayım ve iyi ki parayı verip, bu telefonu almışım.

Mobil veri açık, Bluetooth aktif kulaklık kullanıyorum, dizi izliyorum, video izliyorum, mesajlaşıyorum, arkadan konuşuyorum, video çekiyorum.

Sırf bu yazı için birkaç test yaptım.

1 Saat 8 dakikada %6 şarj harcıyor.
(Mobil veri yüksek güç tüketimi ve telefonun ısınmasını sebep olur.)

Mobil Veri kapalı ekran Full HD Güç tasarrufu açık, orta parlaklık. Bluetooth ve Konum Açık.
Video izledim)
Ortalama.
%2 şarj ile 30 dakika gittim.
Bluetooth ve konum kapalı olsaydı, HD ekrana alsaydım bu süreyi daha da artırabilirdim.

(Güç tasarrufu, Mobil veri, Konum, Bluetooth açık FHD)
Yolcuğa çıkmadan önce 18.50-22.30'a kadar oyun oynamaktan tutun, birçok farklı şeye rağmen %36 azaldı.

Şahsen bu değerler mükemmel luan yolculuk boyunca telefonla uğraşıyorum, telefon günlük hayatımda çok kullanmadığım günlerde 2. Günün sonunda şarj etiğim oluyor. Kullandığımda ise genelde gün sonunda şarja takıyorum.

Şahsen S24U bu performansından bahsetmetmek istedim, hayat kurtarır ciddi anlamda sizin için her şeyi değiştir.
Ben de genel olarak çok memnunum fakat tek bir şey aklıma takıldı, telefonu ilk aldığımda Samsung hesap makinesi üzerinden kalem ile yazı yazarak hesap yapabiliyordum ama şuan da Samsung'un hesap makinesinde kalemle sayıları yazarak işlem yapamıyorum ama programda kalemin dokunmatiği aktif, acaba son gelen güncellemeden dolayı mı, sizde de aynı durum var mı? Birde telefonun kamerasını 250 MB ayarında fotoğraf çekiyorum ama her zaman 170 MB civarı çekim yapıyor, hangi mb ayarlarsam onun altında fotoğraf çekiyor ama kalitesi çok iyi, bu durum normal mi acaba? Cevaplarsanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı