Bir problem var hocam sanki orada. Teknik servis ile görüştünüz mü?Benim S24 Plus şarjı emiyor. Ben de hiç memnun değilim. Ekran sürem yaklaşık 4 saat.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederimÜlkemiz için konuşacak olursak iPhone için ideal rakip. iPhone cihazlara paranız yetişmiyorsa doğrudan bunu alabilirsiniz. Fanboy olmanın lüzumu yok.Yurt dışında aralarında her ne kadar fiyat farkı olmasa da ülkemizde ciddi fiyat farkı var ve o fiyat farkına değmiyor. S24 Ultra alarak mantıklı seçim yapmışsınız, hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın.
Batarya konusunda çağ atlatıp çağ açmış gibi hisediyorum, yeni telefonunuzda aynı hissi yaşamanızı dilerim ama s21 Fe hakkını vermek lazım. S24 Ultra ile S21 Fe kıyaslamıştım, Ekran olarak, aralarında ciddi bir fark yoktu, hatta neredeyse hiç fark yoktu. Birisi daha küçük bu yüzden daha avantajlı evet ama S21 Fe'nin muazzam bir ekranı var, güçlü bir telefon. Isınma ve batarya sorunları telefonu ara sıra drop test yapmanıza sonuçlanabiliryor. O konuda da hakını vermem lazım çok dayanıklı bir telefon elimden kaç kez düştü, bir şey olmadı.S21FE kullanan birisi olarak batarya konusunda tamamen üzüyor doğrudur. S24 ultraya geçip çağ atlamanız çok doğal![]()
Bir problem var hocam sanki orada. Teknik servis ile görüştünüz mü?
Bir problem yok hocam telefon ne yazık ki böyle.Görüşmedim.
Bir problem yok hocam telefon ne yazık ki böyle.
İyisi çok iyi, kötüsü çok kötü.Ama övmüşsün o kadar![]()
Kamerası ve şarj hızı açık ara daha iyidir. Sistem akıcılığı için birşey diyemem. Ancak Xiaomi telefonlardaki 90w-120w hızlı şarj olayı inanılmaz iyi. %5 kalan şarj, eli yüzü yıkayana kadar %30 oluyor. Gerçekten alışınca diğer telefonlar çok yavaş geliyor.Hocam Xiaomi 14 Ultra bence S24 Ultra ve 15 Pro Max'den kat kat daha iyi gerek kamerası gerek bataryası gerek şarj hızı (hem kablolu hem kablosuz) gerek sistem akıcılığı
sistem akıcılığı olarak S24 Ultra'dan çok daha iyi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.