S24 Ultra'nın Mükemmel şarj Performansı

Öncelikle hayırlı olsun. Benim de bir tanıdıktan deneyimleme fırsatım oldu ve kamerası inanılmaz.
 
S21FE kullanan birisi olarak batarya konusunda tamamen üzüyor doğrudur. S24 ultraya geçip çağ atlamanız çok doğal
 
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Fakat katılmadığık bir nokta var. Aralarında ciddi bir fiyat fark ki yok ki...
Şuan Aralarında 20 bin tl fark var, fakat bu en son gelen zamlarla oldu, geçtiğimiz günlerden aralarındaki fiyat farki 10 bin tl idi, 20 Bin tl ciddi bir fark olabilir luan fakat 10 bin tl bence ciddi bir fark değil.
Elimde şuan 14 pro max 15 pro gibi ek telefonlar var, kullanmıyorum sevmiyorum. İşim gereği özelikle iPhone satıyorum.
Şahsen ülkemizde bir tık abartılı cihazlar olduğunu düşünüyorum. Hatta neredeyse her konuda öyleler. S24 Ultra'nın Tasarımı özelikleri o kadar mükemmel ki cidden kendini geçtiğiniz her ortamda belli ediyor. Cafe sahibi bir arkadaş var, yanına ziyarete gidiyorum ara sıra, gittiğimde telefonumu fark ettiler, birinde 15 Pro max var, birinde 14 pro max var. Çocuk gibi oynamaya başladılar telefonumla, telefonu baya beğendiler. Ülkemiz de Android cihazlara ciddi bir ön yargı var.
30 Bin TL'ye 7 yıl kullanabileceğiniz ömürlük bir cihaz alabiliyorsunuz S24 Plus... Fakat diğer tarafta adamlar 2019'dan kalma telefon satıyorlar.
Not 1:
Size karşı katılmadıpım tek nokta fiyat kısmı geriye kalanını genel olarak yorumlara yazdım sizin ve diğer arkdaşlarım değerli yorumu için çok teşekkür ederim

Not 2:
15 Pro max ve 14 Pro Max'in de şarj performansları çok iyi, S24'u aralarında ciddi bir fark var ama nasıl anlatsam bilemediğim bir konu. S24 Ultra o kadar mükemmel ki batarya konusunda 14-15 pro max %80'i olsa zaten çok iyi oluyorlar.

S21FE kullanan birisi olarak batarya konusunda tamamen üzüyor doğrudur. S24 ultraya geçip çağ atlamanız çok doğal
Batarya konusunda çağ atlatıp çağ açmış gibi hisediyorum, yeni telefonunuzda aynı hissi yaşamanızı dilerim ama s21 Fe hakkını vermek lazım. S24 Ultra ile S21 Fe kıyaslamıştım, Ekran olarak, aralarında ciddi bir fark yoktu, hatta neredeyse hiç fark yoktu. Birisi daha küçük bu yüzden daha avantajlı evet ama S21 Fe'nin muazzam bir ekranı var, güçlü bir telefon. Isınma ve batarya sorunları telefonu ara sıra drop test yapmanıza sonuçlanabiliryor. O konuda da hakını vermem lazım çok dayanıklı bir telefon elimden kaç kez düştü, bir şey olmadı.
 
Hocam Xiaomi 14 Ultra bence S24 Ultra ve 15 Pro Max'den kat kat daha iyi gerek kamerası gerek bataryası gerek şarj hızı (hem kablolu hem kablosuz) gerek sistem akıcılığı

sistem akıcılığı olarak S24 Ultra'dan çok daha iyi
 
Kamerası ve şarj hızı açık ara daha iyidir. Sistem akıcılığı için birşey diyemem. Ancak Xiaomi telefonlardaki 90w-120w hızlı şarj olayı inanılmaz iyi. %5 kalan şarj, eli yüzü yıkayana kadar %30 oluyor. Gerçekten alışınca diğer telefonlar çok yavaş geliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…