S24 ve S24 Plus'ın ısınma ve şarjı hızlı bitme sorunları hakkındaki yorumlarınız nedir?

furkanertugrulx

Femtopat
Daha fazla  
S24 ve S24 Plus'ta şarjı hızlı bitme ve ısınma sorunları hakkında bu telefonlara sahip olanların yorumlarını merak ediyorum.
Benim duyduğum mobil veride çok hızlı bir şekilde şarj tüketimi varmış
Şikayetvar'daki yorumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 ve S24 Plus'ta şarjı hızlı bitme ve ısınma sorunları hakkında bu telefonlara sahip olanların yorumlarını merak ediyorum.
Benim duyduğum mobil veride çok hızlı bir şekilde şarj tüketimi varmış
Şikayetvar'daki yorumlar

Sikayetvara guvenmeyin. Sadece sikayetlerin oldugu bir sitede olumlu bisey bulamazsiniz zaten. Ama yine de S24'ün fiyasko bir seri olduğunu düşünüyorum. Apple diye sikayet ediyorduk Samsung 2. Apple oluverdi.

Forumlardaki Galaxy S24 kullanıcı yorumlarına bakın. Oraya yazan kullanıcıların %90'ı telefonu daha nasıl kullanacağı bile bilmiyor ve üstüne cihazın arızalı olup olmadığını bile ayırt edemiyorlar.

Sikayetvara guvenmeyin. Sadece sikayetlerin oldugu bir sitede olumlu bir şey bulamazsiniz zaten. Ama yine de S24'ün fiyasko bir seri olduğunu düşünüyorum. Apple diye sikayet ediyorduk Samsung 2. Apple oluverdi.

Evet hocam Doğru dediniz şikayet sitesinde Şikayetten başka ne olur ki insanın aklına bir şey sokuldumu ufak tefek şeylerden kıl kapıyor S24 ve S24 Plus'ta Exynos olmasından ötürü yabancı forumlarda okuduğum yorumlar üzerine Exynos 2400 modemi yüzünden aşırı pil tüketimi yorumlarını gördüm ve çok kararsız kaldım.

Evet hocam Doğru dediniz şikayet sitesi insanın aklına bir şey sokuldumu ufak tefek şeylerden kıl kapıyor S24 ve S24 Plus'ta Exynos olmasından ötürü yabancı forumlarda okuduğum yorumlar üzerine Exynos 2400 modemi yüzünden aşırı pil tüketimi yorumlarını gördüm ve çok kararsız kaldım.
Hocam düz S23 alın. O güncelleme olayı falan pazarlamadan ibaret. Apple cihazı değil bu güncelleme bitince ölmüyor.

S24 Plus kullanıyorum ve 25-85 arası şarj ediyorum. Bir günü rahat rahat çıkarıyor. Şarjı gayet iyi gidiyor. Bazı gereksiz ayarlar kapatılırsa şarjı gayet uzun gidiyor.

S24 Plus kullanıyorum ve 25-85 arası şarj ediyorum. Bir günü rahat rahat çıkarıyor. Şarjı gayet iyi gidiyor. Bazı gereksiz ayarlar kapatılırsa şarjı gayet uzun gidiyor.
Ben de S24+ kullanıcısıyım, sabah 8de %100'den çıkarttığım telefon saat 17-18 civarında %20'nin altına inmiş oluyor. 4-5 saat arasında ekran süresi alıyorum. Ne gibi ayarlar var ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı