S24 veya S24+ hala alınır mı?

Merhaba, 2025 sonrası S25 ailesi lansmanı olacak diye duydum. Sizce bu tarihi bekleyip S25 almak mı yoksa şu anki jenerasyon bir S24 alıp geçmek mi mantıklı olur?
S25 i beklemeni öneririm, Ultraya konulan işlemci normal ve plus modellerinede konulacak, S24 serisindeki gibi kısılmayacak.

24+ kullanıyorum. Her zaman en iyi zaman şimdiki zamandır. Aceleniz yoksa ve paranız hazırda duruyorsa bekleyin, yoksa hayırlı olsun.
Hocam para hazırda lakin şimdi fiyatın garantisi yarın için geçerli olmuyor ülkede malum S24+ düşünüyorum Exynos için ısınma sorunu var mı birde eksi yönleri nedir siz deneyimlerinizi aktarır mısınız?

1.5 aylık S24+ kullanıcısı olarak şu an telefon alacak olsam 14t Pro modelini değerlendirebilirdim. S24+ cidden çok güzel ama amiral gemisine yakışmayacak grainy screen, HDR otomatik parlaklık ayarlama ve color banding gibi görüntü problemleri mevcut. Spotify'daki playlistin arka planındaki renk geçişlerinde bile şerit şerit renklerin geçişi belli oluyor. Grainy screen düşük parlaklıkta grimsi tonlarda çok yakından bakılması durumunda belli olup normal kullanımda göze çarpmıyor ama color banding hemen hemen her uygulamada göze batıyor. Bu büyük ihtimal yazılımsal bir sorun çünkü ekranın görüntüsünü alıp başka cihazda görüntülediğimde aynı şeritlenmeyi görüyorum ama hala kaç aydır niye düzeltmedikleri de muamma. HDR içeriklerinde ise ilk açıldığında ekran bir 1-2 saniye otomatik parlaklık ayarlıyor titreşir gibi o da rahatsız edici. Açıkçası 42 bin TL verdiğim amiral gemisi telefonda bu saçma sapan sorunların olmamasını isterdim. Onun dışında kasa, kamera (düşük ışıkta biraz ayar yapmak gerekiyor), yazılım olarak gayet güzel.

Hocam para hazırda lakin şimdi fiyatın garantisi yarın için geçerli olmuyor ülkede malum S24+ düşünüyorum Exynos için ısınma sorunu var mı birde eksi yönleri nedir siz deneyimlerinizi aktarır mısınız?
Snapdragondan şaşma, stabil ve verimlilik istiyorsan. O yüzden Ya S23 ultra veyahut S24 ultra.

1.5 aylık S24+ kullanıcısı olarak şu an telefon alacak olsam 14t Pro modelini değerlendirebilirdim. S24+ cidden çok güzel ama amiral gemisine yakışmayacak grainy screen, HDR otomatik parlaklık ayarlama ve color banding gibi görüntü problemleri mevcut. Spotify'daki playlistin arka planındaki renk geçişlerinde bile şerit şerit renklerin geçişi belli oluyor. Grainy screen düşük parlaklıkta grimsi tonlarda çok yakından bakılması durumunda belli olup normal kullanımda göze çarpmıyor ama color banding hemen hemen her uygulamada göze batıyor. Bu büyük ihtimal yazılımsal bir sorun çünkü ekranın görüntüsünü alıp başka cihazda görüntülediğimde aynı şeritlenmeyi görüyorum ama hala kaç aydır niye düzeltmedikleri de muamma. HDR içeriklerinde ise ilk açıldığında ekran bir 1-2 saniye otomatik parlaklık ayarlıyor titreşir gibi o da rahatsız edici. Açıkçası 42 bin TL verdiğim amiral gemisi telefonda bu saçma sapan sorunların olmamasını isterdim. Onun dışında kasa, kamera (düşük ışıkta biraz ayar yapmak gerekiyor), yazılım olarak gayet güzel.
Bence 14 t pro yerine Mi 14 olsa daha güzel olur.

Mevcut en güncel telefon olduğu için ütün güncellemeleri ilk alıyor, ve 25 çıksa dahi o şekilde devam edecek. Şubat ayında çıktığına çok yakın bir tarihte almıştım; pil ve performans ilk günkü gibi, Android'e has takılma/donma vb. ile hiç karşılaşmadım, bazı modern uygulamaların direkt desteklediğini belirteyim, Galaxy AI sorunsuz çalışıyor, ekran parlaklığı çok yeterli, ilk zamanlar düşük ışıktaki kumlu ekran sorunu eskisi gibi değil, sentetik testlerde Snapdragon önde ama günlük kullanımda incik boncuk :)

Önemli olan telefondan ne beklediğiniz. Kasa, performans, pil, ekran, kamera konusunda sorunsuz bir telefon arıyorum diyorsanız ben çok memnun olduğumu belirteyim. "Şunu da yapamıyor, bu konuda da biraz rahatsızım" dediğim bir şey bulamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı