S24+ vs iPhone 13

Bütçe
40 Bin

Ping35

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı Asus Dual Super Evo 4070 Super İşlemci 7600 Anakart A620M-K Ram Corsair Vengace 1x 16 gb ram Psu Asus 750w Kasa Asus Gt301 Ekran ASUS 27" VG277Q
Merhaba oncelikle bu 2 telefondan birini ağustos ayı içerisinde alacağım S24 Plus'ı Exynos olduğu için bir tık şupheliyim ama iPhone 13 dede 60Hz ve 2K goruntu sunmuyor.
S24 Plus şu anda fiyatı cidden cok fazla 45k denk geliyor, iPhone 13 37k benim butcemi aşıyor S24 Plus o yüzden galiba iPhone 13 alacağım S24 Plus'un fiyatı duşer mi bir ay içerisinde?
Önerileriniz ve cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de S24+ almayı düşünüyordum 6000 TL takas desteğiyle. Hepsiburada, Amazon ve Samsung'un sitesinde var. Satıcıları da bunlar olmak zorunda. Hepsiburada satıcısında 46K'ya çıktı 39500'tan. Amazon'da bir tek mor var o da 42K. Birden arttı fiyatları bence bekleyin yakında düşebilir fiyatları.

Oyun anlamında S24+ da PPSSPP gibi emülatörlerden sıkıntısız konsol oyunları oynayabiliyorsunuz. Fakat Apple tarafında kendi para verip port ettirdikleri oyunlar dışında çok bir oyun yok.

Merhaba oncelikle bu 2 telefondan birini ağustos ayı içerisinde alacağım S24 Plus'ı Exynos olduğu için bir tık şupheliyim ama iPhone 13 dede 60Hz ve 2K goruntu sunmuyor.
S24 Plus şu anda fiyatı cidden cok fazla 45k denk geliyor, iPhone 13 37k benim butcemi aşıyor S24 Plus o yüzden galiba iPhone 13 alacağım S24 Plus'un fiyatı duşer mi bir ay içerisinde?
Önerileriniz ve cevaplarınız için teşekkürler.

S24+ iPhone 15 serisinin rakibiyken iPhone 13 ile kıyaslamak hakarettir.

S24 plus veya iPhone 13 oyun için almıyorum günlük kullanim görünüş ve kamera için alıyorum ve ve s24 plus görünüşü sade iyi ama güzel olduğu söylenemez en ucuz Samsung telefonda bile aynı kasa kullanılıyor sadece s24 serisi titanyum şuanda s24+ pahalı ve ios merakım var hayatım boyunca android kullandım sorun yaşamadım bi değişiklik olsun diye ios almayi düşünüyorum
S24+ iPhone 15 serisinin rakibiyken iPhone 13 ile kıyaslamak hakarettir.

S24 Plus veya iPhone 13 oyun için almıyorum günlük kullanim görünüş ve kamera için alıyorum ve ve S24 Plus görünüşü sade iyi ama güzel olduğu söylenemez en ucuz Samsung telefonda bile aynı kasa kullanılıyor sadece S24 serisi titanyum şu anda S24+ pahalı ve iOS merakım var hayatım boyunca Android kullandım sorun yaşamadım bir değişiklik olsun diye iOS almayi düşünüyorum.

Kamera olarak da S24 önde. Bu arada kasa malzemesi epeyde falan diğerleriyle aynı gibi gözüksede elinize alsanız anlayacağınız bir premium hissiyat ve kalite sunuyor. Üstelik Android kullanmış biriyseniz IOS'un kısıtlayıcı hareketine katlanamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı