S24+ vs iPhone 13

Bazi arkadaslar neden 15 ile karsilastirmis anlamadim, 15 ile bu cihazin arasinda 15k fark var yalniz.

Evet ama ben cikis zamaniyla degil bütçe olarak karsilastirilmasi taraftariyim. S24 Plus 13'ten cok daha iyi bir cihaz, sosyal medya konusunda tam tecrube etmedim ama fark bayağı azalmis diyorlar.

Bende öyle duydum o yüzden istiyorum.

Exynos yuzunden 1-2 derece daha sıcak calisiyormus sadece oyle bir şey duydum.

Fazla oyun oynamam telefondan köye falan gidince 2 el PUBG atarım o kadar onun dışında bilgisayardan oynarım.

iPhone 15 Pro Max ile çok yakın kamera perfromansı var.

Fazla oyun oynamam telefondan köye falan gidince 2 el PUBG atarım o kadar onun dışında bilgisayardan oynarım.

iPhone 15 Pro Max ile çok yakın kamera perfromansı var.

O zaman direk S24 Plus alin bence. Ama bu sosyal medya isini biraz daha arastirmak lazim, gecen gun birisi Snapchat kamerasi cok kotu falan diyordu. @GucukBey kullaniyor sanirim, o daha iyi bilgi verir.

O zaman direk S24 Plus alin bence. Ama bu sosyal medya isini biraz daha arastirmak lazim, gecen gun birisi Snapchat kamerasi cok kotu falan diyordu. @GucukBey kullaniyor sanirim, o daha iyi bilgi verir.

Yani ehliyeti alacağım şöyle akşam arabayla çıkınca bir manzaraya karşı şöyle bir fotoğraf atarım kaliteli olsun TikTok'la ilgilenmek istiyorum video anlamında iyi olsun yeter Snapchat falan yok bende.

Yani ehliyeti alacağım şöyle akşam arabayla çıkınca bir manzaraya karşı şöyle bir fotoğraf atarım kaliteli olsun TikTok'la ilgilenmek istiyorum video anlamında iyi olsun yeter Snapchat falan yok bende.
Etiketledigim arkadas buyuk ihtimalle bilgi sahibidir net bir sekilde, yakinda yazar. Youtube da karsilastirma videolari da oluyordu bulabilirseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…