S24+ vs iPhone 13

S24+ ve iPhone 13 arasındayım TikTok videolari direksiyon storyleri için hangisi tercih edilir? Gece çekimi de önemli bir husus tabii ki gece videolar çekeceğim kaliteli olması lazım. Sadece video olarak değil fotoğraf anlamında da kaliteli olmalı gece çekimi dahil. Çok kararsız kaldım.
Bazi arkadaslar neden 15 ile karsilastirmis anlamadim, 15 ile bu cihazin arasinda 15k fark var yalniz.

Çıkış zamanları yüzünden.
Evet ama ben cikis zamaniyla degil butce olarak karsilastirilmasi taraftariyim. S24 plus 13'ten cok daha iyi bir cihaz, sosyal medya konusunda tam tecrube etmedim ama fark baya azalmis diyorlar. 15 ile karsilastirirsak da 15'in 60 hz eksisinden dolayi fark bile atsa benim gozumde iyi bir cihaz degil.

Exynos yuzunden 1-2 derece daha sıcak calisiyormus sadece oyle bir şey duydum.

Fazla oyun oynamam telefondan köye falan gidince 2 el PUBG atarım o kadar onun dışında bilgisayardan oynarım.

Evet ama ben cikis zamaniyla degil bütçe olarak karsilastirilmasi taraftariyim. S24 Plus 13'ten cok daha iyi bir cihaz, sosyal medya konusunda tam tecrube etmedim ama fark bayağı azalmis diyorlar. 15 ile karsilastirirsak da 15'in 60 Hz eksisinden dolayi fark bile atsa benim gozumde iyi bir cihaz degil.

iPhone 15 Pro Max ile çok yakın kamera perfromansı var.

Fazla oyun oynamam telefondan köye falan gidince 2 el PUBG atarım o kadar onun dışında bilgisayardan oynarım.

iPhone 15 Pro Max ile çok yakın kamera perfromansı var.

O zaman direk S24 Plus alin bence. Ama bu sosyal medya isini biraz daha arastirmak lazim, gecen gun birisi Snapchat kamerasi cok kotu falan diyordu. @GucukBey kullaniyor sanirim, o daha iyi bilgi verir.

O zaman direk S24 Plus alin bence. Ama bu sosyal medya isini biraz daha arastirmak lazim, gecen gun birisi Snapchat kamerasi cok kotu falan diyordu. @GucukBey kullaniyor sanirim, o daha iyi bilgi verir.

Yani ehliyeti alacağım şöyle akşam arabayla çıkınca bir manzaraya karşı şöyle bir fotoğraf atarım kaliteli olsun TikTok'la ilgilenmek istiyorum video anlamında iyi olsun yeter Snapchat falan yok bende.

Yani ehliyeti alacağım şöyle akşam arabayla çıkınca bir manzaraya karşı şöyle bir fotoğraf atarım kaliteli olsun TikTok'la ilgilenmek istiyorum video anlamında iyi olsun yeter Snapchat falan yok bende.
Etiketledigim arkadas buyuk ihtimalle bilgi sahibidir net bir sekilde, yakinda yazar. Youtube da karsilastirma videolari da oluyordu bulabilirseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı