S24+ vs iPhone 13

Pro modeli alınmıyorsa iPhone kamera için alınmaz.

Tek önemli olan şey kamera şu an A34 kullanıyorum 1 sene oldu alalı ama video anlamında çok sarsıntı oluyor gece çekimleri çok kötü bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

Anladım o zaman S24+ Plus alabilirsiniz kamera konusunda da kat kat üstün bir cihazdır.

YouTube üzerinden 15 Pro Max ile kamera karşılaştırmasını izledim aşırı yakın sonuçlardı kafamda biraz şekillenmişti sizlerin de fikirlerini almak istedim.

Tek önemli olan şey kamera şu an A34 kullanıyorum 1 sene oldu alalı ama video anlamında çok sarsıntı oluyor gece çekimleri çok kötü bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum.

Video anlamında iPhone 13 çok iyi. Ama fotoğraf konusunda arka kamera iyiyken ön kamerayı sevemedim. Kameraya çok önem veriyorsanız düşünmeden 24ü alın geçin.

YouTube üzerinden 15 Pro Max ile kamera karşılaştırmasını izledim aşırı yakın sonuçlardı kafamda biraz şekillenmişti sizlerin de fikirlerini almak istedim.
Arkadaş orda 13'ü kastetti diye düşünüyorum ama 15 le evet çok yakınlar s24 ü abartıyolar nedense evet çok iyi ama 15 pro maxte çok iyi

S24+ kamera olarak iPhone 13'ü bile geçiyor. iPhone'nin daha iyi olmasının sebebi sadece iOS kullanması. Eğer Samsung kendi işletim sistemini kullansaydı ortada Apple kalmazdı. 24+ tercih edin. Rakip olarak 15 ile aynı.

S24 Plus hocam ben Apple'cıyım ama doğruya doğru S24 Plus çok çok daha üstün bir cihaz ayrıca son nesil yapay zeka entegresi 4K ekran ve 120 Hz desteği ile mükemmel bir cihaz gerçekten beni bile etkileyen bir cihaz. 13 yakında desteği bitecek bir telefon kıyaslama yapılamayacak bir karşılaştırma.

S24 Plus al.

Ayrıca işlemci bakımındanda daha üstün.

Helal olsun ilk kez fanboyluk yapmayan bir Apple kullanıcısı gördüm 👏👏👏👏

S24+ kamera olarak iPhone 13'ü bile geçiyor. IPhone'nin daha iyi olmasının sebebi sadece iOS kullanması. Eğer Samsung kendi işletim sistemini kullansaydı ortada Apple kalmazdı. 24+ tercih edin. Rakip olarak 15 ile aynı.

Anroid gayet iyidir. 1.4 sürümünden beni anroid kullanırım. Amiral gemisi kullandığım bütün cihazlar yağ gibi akıyordu. Kullandığın cihaz önemli. Asla donam kasma ya da format istemedi. Yavaşlamadı. 5 yıl hiç formatsız S10 S6 kullandım s 20 kullandım.

Orta ve düşük seviye telefonlar yüzünden anroidin çok hakkını yediler.

😅😅Şimdi hocam buna gelipte 5 sene önceki 13ü demek harbi ayıp olurdu yani.

Yani gerçekten gelipte yeni çıkmış cihazla 2021 de duyurulmuş cihazı övmek komik olurdu bende Apple'ciyim kullanıyorumda ama S24+ şu an ezer geçer gibi😂

Peki daha da insek S23FE mantıklı olur mu?

Yani gerçekten gelipte yeni çıkmış cihazla 2021 de duyurulmuş cihazı övmek komik olurdu bende Apple'ciyim kullanıyorumda ama S24+ şu an ezer geçer.

Bencede öyle herkes öyle dedi artık alabilirsem yazarım buraya.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı