S24+ vs magic 6 Pro

Hocam bilemedim Snapdragon 8gen3, 5600MAH batarya falan YouTube'deki testlerde S24 ultradan bile iyi sonuçları var. 56bin bandından 49a düşmüşken alınır mı diye düşündüm. Yoksa her şekil Samsung benim için en iyi Android'dir.

Kesinlikle katılıyorum.

Hocam aslında IPhone'da baktım ama şu ana kadar hep Android kullandım, hem alıştığım arayüz hem de 14 plusında fiyatındakilere kıyasla çok geri özellikte kalmasından dolayı iPhone vazgeçtim. Ancak Ülkemize özel fiyatlandırma olursa Apple için sıcak bakabilirim yine de teşekkürler.
Hocam s24 plus'un rakibi 14 produr bence, magic 6 pro konusuna gelirsek de efsane bir kamerasi var ama guncelleme garantisi dusuk ve Samsung'un son modelleri neredeyse IOS stabilliginde calisiyor, uzecegini dusunmuyorum.

birde magic dediğiniz cihazın kamera ve ekranı sürünüyor hocam
s24Plus'da 4K Ekran var
kamerası zaten müthiş
e alın geçin hocam

Hocam S24 Plus'un rakibi 14 produr bence, magic 6 Pro konusuna gelirsek de efsane bir kamerasi var ama guncelleme garantisi dusuk ve Samsung'un son modelleri neredeyse iOS stabilliginde calisiyor, uzecegini dusunmuyorum.

Bir de magic dediğiniz cihazın kamera ve ekranı sürünüyor hocam
S24Plus'da 4K Ekran var
Kamerası zaten müthiş
E alın geçin hocam

Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. O zaman 48k bandında başka Android rakip yoksa S24+ alacağım. S23 ultrayı güncelleme süresi ve kamera yerine performans ağırlıklı kullanacağım için eledim.

Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. O zaman 48k bandında başka Android rakip yoksa S24+ alacağım. S23 ultrayı güncelleme süresi ve kamera yerine performans ağırlıklı kullanacağım için eledim.
Hocam gerçekten çok güzel bir cihaz
Andorid'de Samsungun rakibi yoktur
dediğim gibi diğerleri 2 ay sonra kasar çok yaşadım eskiden biliyorum kasıyorlar
Samsungun yeni cihazlarında böyle bir sorun yok gönül rahatlığı ile al s24plusu

Amazon'da veya HepsiBurada da indirimli oluyor bazen, yanlis hatirlamiyorsam 40.000 tl'ye kadar dusmustu Amazon'da, bir daha duser mi bilmiyorum.

Sanılanın aksine Huawei Android'in kralıdır amiral telefonlarda kasma donma söz konusu olmaz, işlemci ve yazılım uyumu çok yüksektir, 7 yıl rahat götürür, fotoğraf için alabileceğin en üst seviye telefon, ancak Google ambargosu çok ciddi sorun, ambargo olmasa magic 6Pro alınırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı