S24+ vs S23 FE

Fazla sorun olmaz diye düşünüyorum ben şahsen testlerini inceleyin gibip bir mağazada deneyin telefonu ondan sonra karar verin.

Mağazada neyini deneyeceğim ki? Testlere baktığımda kağıt üstünde ve AnTuTu olaylarında gayet yakınlar SD ile Exynos ama korkutuyor yorumlar beni.

Kamerasina canlı bir gözle bakarsiniz o sebepten söyledim.

Aslında bugün saniyelik de olsa S24+ ı gözümle görme ve deneme şansım oldu fakat öyle detaylı inceleyemedim. Detaylı incelemeden de fark anlaşılmıyor maalesef. O yüzden test videolarından yola çıkarak yorumlar yapıyorum genelde.

Aslında bugün saniyelik de olsa S24+ ı gözümle görme ve deneme şansım oldu fakat öyle detaylı inceleyemedim. Detaylı incelemeden de fark anlaşılmıyor maalesef. O yüzden test videolarından yola çıkarak yorumlar yapıyorum genelde.

Benim de fazla bilgim yok telefon hakkinda bilen arkadaşların önerilerini dinlemek daha iyi olacaktir.

Bu işten anladığını düşünerek sana soracağım o halde. Videolarını izledim adamın ve işte S23serisi varsa S24'e gerek yok falan diyor. Aklım takıldı ve içim rahat etmedi açıkçası. S24+ almaya değmez mi S23 serisi varken?

Eğer 4 yıldan fazla kullanacaksan gerek var. Üstelik o yorumu S23Ultra varken S24 Ultraya gerek yok diyorlar. Eğer 4 yıldan daha az kullanacak olsam S23 alırdım ama eğer 4yıldan fazla kullanacaksam kesinlikle S24 serisi bir cihaz çok daha iyi.

Ayrıca seni çok darlamış olacağım ama yeni izlediğim videolarda hep Exynos gömülüyor birazcık korkuttu beni bu durum. Sence durumları nasıl şu an.

Normalden 1-2 derece fazla ısınıyor yine biraz verimsiz ama öyle gödükleri gibi bir durum yok. sıcak bir ilde yaşıyorsan ancak o zaman belki sıcaklığı seni üzebilir.

Eğer 4 yıldan fazla kullanacaksan gerek var. Üstelik o yorumu S23Ultra varken S24 ultraya gerek yok diyorlar. Eğer 4 yıldan daha az kullanacak olsam S23 alırdım ama eğer 4yıldan fazla kullanacaksam kesinlikle S24 serisi bir cihaz çok daha iyi.

Normalden 1-2 derece fazla ısınıyor yine biraz verimsiz ama öyle gödükleri gibi bir durum yok. sıcak bir ilde yaşıyorsan ancak o zaman belki sıcaklığı seni üzebilir.

Eskişehir/Ankara da yaşıyorum ikisinin de sıcaklığı aynı oluyor zaten ve doğu ilinde değilim yani çok da sıcak sayılmaz diye düşünüyorum. Sana bir soru daha sormak isterim, sence Apple almak daha mı mantıklı? Neden bu kadar Apple fanboy var anlamıyorum nedense Samsung daha kaliteli gibi geliyor son zamanlarda. Hayatımda hiç Apple cihaz kullanmadım ayrıca.

23 duz model ya da S23+, S23 Ultra falan olsa belki S24+ a gerek yok denebilir fakat S23FE yi S24+ ile kiyaslamak cok saçma aralarinda cok fark var.

Şu anki telefonum POCO X3 Pro...öyle düşün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı