S24+ vs S23 FE

Arkadaşlar telefon alacağım ve Samsung veya Apple istiyorum artık diğerlerinde pek gözüm yok. Samsung da benim için daha cazip geliyor. S24+ modeli ile S23 FE arasında çok kaldım ama bilmiyorum aradaki fiyat farkına değer mi? Telefonu uzun süre kullanmak istiyorum, gün içinde de bolca vakit geçireceğim çünkü ders çalışacağım. Kamerası da benim için çok önemli. Bu etkenlere göre sizce ne almalıyım?

S24+ ile S23 FE kıyaslanmaz. Tabii ki S24+

@GucukBey @joseph @Denizius124
Sizlere son kez sormak isterim S24+ mı yoksa S23Ultra mı daha iyi olur.
Kalemi kullanmayı düşünmüyorum.
Benim için kamera, minimum 4 senelik kullanım, gün içinde uzun süreli kullanım, ve hiçbir şeyden geri kalmayacak bir teknoloji lazım. S23ultradan iyi olan özellikleri var S24+ ın ama bilemiyorum...ve S23 Ultra aşırı KABA duruyor dikdörtgen olduğu için gözüme.

Benim için kamera, minimum 4 senelik kullanım, gün içinde uzun süreli kullanım, ve hiçbir şeyden geri kalmayacak bir teknoloji lazım. S23ultradan iyi olan özellikleri var S24+ ın ama bilemiyorum...ve S23 Ultra aşırı kaba duruyor dikdörtgen olduğu için gözüme.

Artı içimden S24+ geçiyor hem şeklinden hem fiyatından hem de bazı özelliklerde neredeyse aynı veya önde oluşundan. Ama bazı özelliklerde de bariz şekilde S23 Ultra önde o yüzden size sormak istiyorum. İçimden geçen doğru tercih mi?

Son düzenleme:
Benim için kamera, minimum 4 senelik kullanım, gün içinde uzun süreli kullanım, ve hiçbir şeyden geri kalmayacak bir teknoloji lazım. S23ultradan iyi olan özellikleri var S24+ ın ama bilemiyorum...ve S23 Ultra aşırı KABA duruyor dikdörtgen olduğu için gözüme.

Artı içimden S24+ geçiyor hem şeklinden hem fiyatından hem de bazı özelliklerde neredeyse aynı veya önde oluşundan. Ama bazı özelliklerde de bariz şekilde S23 Ultra önde o yüzden size sormak istiyorum. İçimden geçen doğru tercih mi?

Kamera ve batarya= S23 Ultra
Performans ve daha güncel kalacak olmak = S24+
Bu seçim daha çok ihtiyaca bağlı, misal biri çok iyi bir kamera ister o zaman S23U, biri aşırı fazla bir performans ister o zaman S24+. Bu arada kamera için S23u dedim ama S24+da iyi bir kamerası var veya performans için S24+ dedim ama S23Ultrada şu anda oynatamiyacağı, açamiyacağı program yok performans farkını ancak 3 sene sonra hissedersiniz.
Bu arada bütçe nedir?

Kamera ve batarya= S23 Ultra.
Bu seçim daha çok ihtiyaca bağlı, misal biri çok iyi bir kamera ister o zaman S23u, biri aşırı fazla bir performans ister o zaman S24+. Bu arada kamera için S23u dedim ama S24+da iyi bir kamerası var veya performans için S24+ dedim ama S23ultrada şu anda oynatamiyacağı, açamiyacağı program yok performans farkını ancak 3 sene sonra hissedersiniz.
Bu arada bütçe nedir?

S24 serisinin tek eksi yanı Exynos işlemci olması bence Samsung işlemci konusunda zayıf kalıyor.

Kamera ve batarya= S23 Ultra
Bu seçim daha çok ihtiyaca bağlı, misal biri çok iyi bir kamera ister o zaman S23U, biri aşırı fazla bir performans ister o zaman S24+. Bu arada kamera için S23u dedim ama S24+da iyi bir kamerası var veya performans için S24+ dedim ama S23Ultrada şu anda oynatamiyacağı, açamiyacağı program yok performans farkını ancak 3 sene sonra hissedersiniz.
Bu arada bütçe nedir?
Performans farkını 3 sene sonra hissedince hangisi daha iyi durumda olur?

S24 serisinin tek eksi yanı Exynos işlemci olması bence Samsung işlemci konusunda zayıf kalıyor.

1-2 derece fazla ısınma ve %7 daha fazla şarj yiyor. Onun dışında Exynos 2400 Snapdragon gen2'nin bayağı fazla önünde.

Performans farkını 3 sene sonra hissedince hangisi daha iyi durumda olur?

12 GB RAM ve Exynos 2400'lü S24+ benim fikrimce bir tık daha güçlü performans sağlar ama öyle sürekli oyun oynarım falan gibi biri değilseniz 3 sene sonra da anlamazsınız farkı sonuçta 2 tane amiral gemisi cihazdan bahsediyoruz. Bu arada bütçenizi söyler misiniz? Ona göre aklımda bir öneri var da.

1-2 derece fazla ısınma ve %7 daha fazla şarj yiyor. Onun dışında Exynos 2400 Snapdragon gen2'nin bayağı fazla önünde.

12 GB RAM ve Exynos 2400'lü S24+ benim fikrimce bir tık daha güçlü performans sağlar ama öyle sürekli oyun oynarım falan gibi biri değilseniz 3 sene sonra da anlamazsınız farkı sonuçta 2 tane amiral gemisi cihazdan bahsediyoruz. Bu arada bütçenizi söyler misiniz? Ona göre aklımda bir öneri var da.
Bütçem bu civarlarda diyelim biz. Sürekli oyun da oynamayacağım kesinlikle

Uzun vadede hangisi daha iyi olur bana S24+ gibi geliyor ama bilemedim.

Son düzenleme:
Bütçem bu civarlarda diyelim biz. Sürekli oyun da oynamayacağım kesinlikle

Uzun vadede hangisi daha iyi olur bana S24+ gibi geliyor ama bilemedim.

İkisi de 5 sene götürür. Performans mı kamera mı daha önemli tart kafanda ona göre kamera için S23U performansı için S24+ al.

İkisi de 5 sene götürür. Performans mı kamera mı daha önemli tart kafanda ona göre kamera için S23u performansı için S24+ al.

Performanstan kastın oyun falansa önemi yok benim icin ama günlük kullanım, uzun vadeli kullanımsa önemli. Ayrıca kamera benim için önemli bayağı ama S23u ile S24+arasında çok fark var mı ya gerçekten hiç çekici gelmiyor ultranın tipi bak fotoğrafa koyayım Plus'ı (ultrayı koyamadım)

S24+ gibi gözüküyor S Pen ve 100X Zoom ile fazla işiniz yoksa.

100X Zoom ile işim çok yok ay fotoğrafını 30X de de çekerim dert olmaz bana gibi geliyor.

Dosya Ekleri

• 1-113_large.jpg
    1-113_large.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 18

Technopat Haberler

Geri
Yukarı