S24 vs S23 mü?

iPhone 12 deneyimledim hocam ama 23'ün çok gerisinde. S23 FE ile denk sayılır iPhone 12. hem zaten iPhone 12'de artık eskide kaldı.

iPhone XS ve XR bile iOS 18 alacak cihazlar arasında, donanımsal olarak eski olabilir ancak güncelliğini koruyor. Cihaz alıp uzunca kullanmak isteyenler için bence iPhone cihaxlar daha caxip.

iPhone XS ve XR bile iOS 18 alacak cihazlar arasında, donanımsal olarak eski olabilir ancak güncelliğini koruyor. Cihaz alıp uzunca kullanmak isteyenler için bence iPhone cihaxlar daha caxip.

Cihazın özelliği ve fiyatı denk olsa neden olmasın ama şu an da S22 ile IP11 birbirine fiyat olarak denk olması şaka gibi bence.

S23 iPhone12'den daha zevkli ve aynı süre deneyim sunabilir. S23 gibi seçenek varken sırf elma olduğu için, sırf iOS için iPhone 12 almak Ferrari alabilecek iken akraba satıyor diye toros almak gibi olur.

S23 iPhone12'den daha zevkli ve aynı süre deneyim sunabilir. S23 gibi seçenek varken sırf elma olduğu için, sırf iOS için iPhone 12 almak Ferrari alabilecek iken akraba satıyor diye toros almak gibi olur.
Ben zaten sırf "Apple" olsun daha düşük donanıma sahip olsun demedim.Sadece kendi deneyimimden bahsettim.

En az 5 yıl kadar kullanmak istiyorum ve Apple ekosistemine giremem Samsung ekosistemindeyim ve APK veya kişiselleştirme gibi şeyler IOS'da geri kaldığı için One UI bir telefon istiyorum. Lütfen IPhone'lardan bahsetmeyin. Niye LCD 60 Hz ekranlı, 3-4 GB RAM'li, 3000 mAh bataryalı, 3-4 yıllık telefona o kadar para vereyim?

Şöyle söyleyeyim düz iPhone modelleri tabii rica etse boş modeller Pro model alacak bütçede değilseniz hayatta Apple ekosistemine girilmemeli. Paran vardır o zaman hep ekosistemine girersin. Ki ülkemizin insanı sağ olsun Apple baş tacı yaptı yav insanlar daha LCD ekranı AMOLED ile karşılaştırıp daha iyi diyor.

En az 5 yıl kadar kullanmak istiyorum ve Apple ekosistemine giremem Samsung ekosistemindeyim ve APK veya kişiselleştirme gibi şeyler IOS'da geri kaldığı için One UI bir telefon istiyorum. Lütfen IPhone'lardan bahsetmeyin. Niye LCD 60 Hz ekranlı, 3-4 GB RAM'li, 3000 mAh bataryalı, 3-4 yıllık telefona o kadar para vereyim?
Siz de haklısınız ancak ben APK ve diğer işletim sistemi güvenliği açısından daha verimli olduğunu düşündüğüm bir telefon modelini tavsiye ettim.

3-4 GB RAM Android kısmında lppdr5 kısmında daha fazla tekabül eder. iPhone en iyi işi zaten yazılım+ işlemci yani 4 GB RAM + A10 Fusion A11 A12 iPhone şu anda SD 888 SD gen 1 ile yarışır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı